• U bent ingelogd als:

FC Breukelen met tien man onderuit bij Zwaluwen ’30

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

FC Breukelen is er zaterdag niet in geslaagd punten te pakken in Hoorn. Op bezoek bij Zwaluwen ’30 werd er 4-0 verloren.

Vol vertrouwen ging FC Breukelen richting Hoorn voor de uitwedstrijd tegen Zwaluwen ’30. Na de 5-1 overwinning kon de week niet meer stuk en moest dit goede gevoel voortgezet worden. De eerste 20 minuten waren sterk aan de kant van FC Breukelen. Kansen waren er zeker maar deze werden niet benut. Zwaluwen ’30 komt geheel onverwachts op 1-0 voorsprong. Een dieptepass door het centrum werd afgestraft. Halverwege de eerste helft maakt Eser Ozkilit en volkomen onnodige overtreding op de middenlijn waarna hij geheel terecht van het veld gestuurd wordt. FC Breukelen moet de wedstrijd al vroeg met tien man uitspelen. Voor rust komt Zwaluwen ’30 op 2-0.

Nu was het de taak voor FC Breukelen om de schade te beperken. Zwaluwen ’30 zou er vol op gaan klappen om er grote cijfers van te maken. Wel de complimenten van trainer Frans Schuitemaker voor zijn ploeg. De tien van FC Breukelen speelde de wedstrijd op een goede manier uit. Uiteindelijk werd het 4-0.

Nadat FC Breukelen vorige week de laatste positie had overgegeven aan Zwaluwen ’30, doet Zwaluwen ’30 dit andersom. FC Breukelen blijft dus na vier speelrondes op drie punten staan.

Volgende week komt de nummer vier van de ranglijst FC Aalsmeer op bezoek in Breukelen. De aftrap van die wedstrijd is om 14:30

Scoreverloop:
1-0  Thomas Hand
2-0  Joey Papamelodias
3-0  Joep Rive
4-0  Thomas Schaap

Geef een reactie