• U bent ingelogd als:

FC Breukelen klimt omhoog na driepunter in Loosdrecht

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

FC Breukelen heeft zaterdag de derde overwinning van het seizoen geboekt. Bij Victoria werd er in een doelpuntrijk duel met 3-4 gewonnen en werden de drie broodnodige punten mee naar Breukelen genomen.

Het was een ‘zes punten wedstrijd’ voor FC Breukelen. Bij een overwinning zou FC Breukelen het gat met hekkensluiter en tegenstander Victoria vergroten naar zes. Bij winst van Victoria zou de rode lantaarn over gegeven worden aan FC Breukelen.

FC Breukelen begint de wedstrijd sterk en krijgt in de eerste tien minuten al twee grote mogelijkheden om op voorsprong te komen. Deze kansen worden niet benut. Daarna is Victoria gevaarlijk vanuit een goede voorzet die zij gelijk benutten. De voorsprong is dus voor de Loosdrechters. Daarna gaat het hard. Binnen 25 minuten wordt de 1-0 achterstand omgezet in een 1-4 voorsprong. Iedere kans veranderd in een doelpunt. Nick van Nieuwkerk kopt de 1-1 binnen uit een hoekschop. Daarna is het Mike Versloot die de andere drie goals op zijn naam zet. Een hattrick en een 1-4 voorsprong richting de rust. Victoria probeert nog wat van de wedstrijd te maken en doet dat nog vlak voor rust. Halve minuut voor rust wordt het nog 2-4.

Na de rust wordt de concentratie en scherpte op de proef gesteld bij FC Breukelen. Victoria zal er alles aan doen om de aansluitingstreffer te maken en hierdoor het nog spannend te maken. Acht minuten na rust is het al raak. Net als de 1-0 is komt de derde treffer via het hoofd. Het wordt nog een hele spannende tweede helft met veel kansen. FC Breukelen krijgt nog zeker 3/4 mogelijkheden om de score uit te breiden naar 3-5 of de score zelfs hoger te laten uitvallen. Dit gebeurt niet waardoor de spanning in de wedstrijd blijft tot het laatste fluitsignaal. Het blijft 3-4 en FC Breukelen sleept drie zeer belangrijke punten over de streep en stijgt vier plekken op de ranglijst en passeert WV-HEDW, CSW, DHSC en de Zuidvogels.

Met veel vertrouwen op naar de volgende wedstrijd. Op bezoek bij één van de titelfavorieten AFC uit Amsterdam wacht er een pittige wedstrijd. AFC staat tweede en heeft slechts 4 punten meer dan FC Breukelen. Alles is mogelijk in deze competitie. De wedstrijd uit bij AFC begint om 14:45.

Scoreverloop:
1-0   Victoria
1-1   Nick van Nieuwkerk
1-2   Mike Versloot
1-3   Mike Versloot
1-4   Mike Versloot
2-4 Victoria
—— RUST—–
3-4 Victoria

Geef een reactie