• U bent ingelogd als:

FC Breukelen gaat voor trainersduo

Geplaatst in Clubnieuws

Voor het nieuwe seizoen heeft Breukelen gekozen voor het trainersduo Jamal Yahiaoui en Jeffrey Pfoster.

De afgelopen jaren heeft Breukelen altijd prettig en succesvol kunnen samenwerken ervaren trainers van naam. De Technische Commissie heeft gemeend een om voor de toekomst in dit opzicht een andere koers te varen.  Voordat de nieuwe trainers werden aangesteld is er dan ook eerst een profiel opgemaakt van de toekomstige trainer.

Breukelen heeft gekozen voor een trainer die een opleider “pur sang” is met oog voor talentvolle jonge spelers. Een trainer die ambitieus is en oog heeft voor de cultuur van de voetbalvereniging. Het aanstellen van het trainersduo Yahiaoui en Pfoster past perfect in onze visie.

Jamal Yahiaoui (41), woonachtig in Hoorn en momenteel interim-trainer bij FC Castricum,  speelde in het verleden bij Ajax, Hollandia, Zwaluwen’30 en Chabab. In het jaar 2012 behaalde Yahiaoui zijn TC1 diploma en heeft onder andere ervaring opgedaan bij AZ O19, Zwaluwen’30, Zeeburgia en FC Castricum.

Yahiaoui wil zich graag als trainer verder ontwikkelen en ziet FC Breukelen als een logische stap in zijn ontwikkeling. ‘Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop zo snel mogelijk kennis te maken met alle betrokkenen van FC Breukelen. Samen zullen we keihard aan de slag gaan om de ambities van de club waar te maken en wil daar graag mijn bijdrage aan leveren’.

Herman Jansen zal ook in het nieuwe seizoen teammanager zijn en fungeren als klankbord en adviseur voor de technische staf. Wij hebben veel vertrouwen in deze nieuwe koers en wensen het trainersduo Yahiaoui en Pfoster veel succes in de komende seizoen.

jamal