• U bent ingelogd als:

Even voor alle duidelijkheid ………

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Er gaat toch mooi weer een punt mee naar Harmelen. De nul houden en een uitgesproken kans op een voorsprong geeft de Harmelenaar moed voor de laatste serie wedstrijden in de derde periode.

Houten blijft voor SCH’44 een moeilijke tegenstander. De thuiswedstrijd die eigenlijk door SCH’44 gewonnen had moeten worden werd onverdienstelijk met 0-2 verloren. We waren dus gewaarschuwd.

Langzamerhand begint iedereen weer terug te komen van blessures en schorsingen waardoor Renato Dijksterhuis wat ruimer in zijn spelers komt te zitten. SCH’44 begon sterk door meteen druk te zetten. Houten kwam hierdoor regelmatig in de problemen. Helaas was de passing van SCH’44 niet nauwkeurig zodat Houten ook weer snel de bal kon terug veroveren.

Aan het einde van de eerste helft leefde de wedstrijd even op. Een uitgesproken mogelijkheid voor Houten op een voorsprong te komen werd na een mislukte één twee verprutst. Nog geen vijf minuten later kreeg Hugo Peters een niet te missen kans SCH’44 op voorsprong te brengen. Een foute uittrap van de keeper werd door de attente  Hugo onderschep waardoor hij alleen voor de keeper kwam te staan. In plaats van de bal gecontroleerd links of rechts er langs te schieten kwam hij ongecontroleerd in de handen van de keeper.

De tweede helft kon SCH’44 niet meer gevaarlijk worden. Sterker Houten was de ploeg die nog een enkele kans kreeg te scoren maar gelukkig voor ons bleef dit uit en eindigde de wedstrijd in een terecht gelijkspel.

Toch even voor alle duidelijkheid;

We klagen een hoop maar wanneer je naar de prestaties van zowel het eerste als het tweede mag je daar een diepe buiging voor maken. Het eerste staat vierde met nog alle kans op de tweede plek en misschien wel de derde periode. En dat voor het eerste jaar in de geschiedenis van SCH’44 in de tweede klasse. Het tweede staat onder leiding van Fred Vork aan kop in de reserve derde klasse met uitzicht op promotie.

Deze bijzondere prestaties zijn ook de andere verenigingen uit de regio niet onopgemerkt gebleven. Er wordt aan alle kanten getrokken aan spelers van SCH’44. Het bestuur, jeugdcommissie en de hoofdsponsor doen er dan ook alles aan een leegloop te voorkomen zodat de weg die SCH’44 is ingeslagen kan worden gecontinueerd:  “Zowel de jeugd als de senioren naar een hoger niveau”.

Respect!

Zondag gaan we naar Naarden, proberen de vesting omver te werpen ;-)