• U bent ingelogd als:

Eerste verlies voor Woudenberg

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na 7 overwinningen en een gelijk spel verloor Woudenberg 1 weer eens. Horst was met 3-1 de terechte winnaar. Doordat de nr’s 2 t/m 4 gelijk speelden bleef de schade op de ranglijst beperkt.

De wedstrijd ging gelijk op. Woudenberg speelde beter dan vorige week. Na een minuut of 30 wat het Sander die ongelukkig een scherpe voorzet over de eigen achterlijn werkte. 1-0. Het laatste kwartier van de eerste helft was de beste fase van Woudenberg. Er werden diverse kansen gecreëerd. Het ontbrak aan de laatste juiste pass of, indien die wel werd gegeven, aan de aanname.Mark de Graaf wist met een geweldige uithaal kogel hard de lat te raken. Helaas spatte de bal terug het veld in. Zo bleef het voor de pauze 1-0. Na de rust golfde het spel op en neer en was het Horst dat via de rebound de 2-0 wist te scoren. Woudenberg ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Er werd aanvallend gewisseld. Jurian en Sander werden vervangen door Mark Radstaake en Pepijn.

Er werden wel wat mogelijkheden gecreëerd maar ook nu was de laatste pass niet zuiver genoeg zodat echte kansen uitbleven. Vlak voor tijd werd David in de 16 meter in zijn gezicht geschoten. De scheidsrechter zag er een handsbal in zodat de bal op de stip ging: 3-0, de wedstrijd was gespeeld. Tom maakt in de laatste minuut de 3-1 voor de statistieken.

Zo kwam aan een hele goede reeks een einde. Complimenten gaan uit naar de hele staf en de selectie voor de prima prestaties de afgelopen periode. Volgende week komt VRC in Woudenberg op bezoek. Het is aan de ploeg om te laten zien of het een incident was.

Geef een reactie