• U bent ingelogd als:

Eerste punt binnen voor ’t Vliegdorp

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

,, Zo lekker, zo verdiend’’, Vliegdorp trainster Femke van Odijk kon na afloop van het gelijke spel tegen Bunnik’73 haar geluk niet op, want haar team heeft het eerste punt van dit seizoen binnen.

Vliegdorp speelde de eerste twintig minuten op de helft van Bunnik, maar door een uitbraak en fout van de verdediging kwam de gastheer toch op een 1-0 voorsprong. Het werd nog erger voor de geelzwarten, want na die treffer moest het met tien man verder door een rode kaart. Vliegdorp moest zeventig minuten door met een man minder, maar kon dit volhouden. De beloning kwam dan ook via Michael Muijlwijk, die vanaf dertig meter de doelman van Bunnik geen kans gaf.

Even leek het erop dat Bunnik toch weer de leiding zouden nemen. Gelukkig voor de Soesterbergers stopte doelman Jeffrey Huijboom de toegekende strafschop. Van Odijk zag haar ploeg toch groot genoegen het punt over de streep te trekken: ,, Nu begint het pas. Dat heb ik tegen de jongens gezegd. Een groot compliment voor de ploeg. Al weken spelen we goed en controleren we onze wedstrijden. En verloren we in de laatste minuten. Daarom is dit zo lekker.’’