• U bent ingelogd als:

Eerste driepunter voor VV de Meern

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Eerste driepunter voor VV de Meern

De wedstrijd een half uur verlaat doordat de assistent scheidsrechter in de file was terecht gekomen. Om 14.30 konden we aftrappen en ging het spel op en neer. Halverwege de eerste helft werd een voorzet van Rychto door een speler van HBS in eigen doel geschoten.  Het vizier bij HBS stond vandaag niet op scherp om langszij te komen. Door een fantastische redding van onze keeper Joey Swanink bleef de voorsprong!

 

Na de thee werd het spel beter en kregen we ook verschillende kansen om de voorsprong te vergroten, deze summiere kansen werden ook niet benut. Het is een spannende 2e helft en de 2-0 wilt maar niet vallen. Halverwege de linkerkant verovert Hakan de bal en lobt de bal over de spelers van HBS naar voren, de tweede goal is in de maak. Via Gio kan Kesley de 2e goal op zijn naam schrijven!

 

HBS weet in de laatste 5 minuten de achterstand te verkleinen, met man en macht proberen ze er nog een gelijkspel uit te halen maar de Meern doet er alles aan om de 3 punten veilig te stellen!

 

Discussie over een niet gegeven penalty voor hands bij HBS maar daar  gaf de leidsman geen gehoor aan. Inderdaad het wad geen hands, armen stonden netjes naast het lichaam en dan is het geen handsbal!

 

Volgende week de verre uitwedstrijd naar Groningen!