• U bent ingelogd als:

Eerste competitiezege voor Woudenberg in 2015

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na twee gelijke spelen in 2015 is de competitiewedstrijd tegen Aalsmeer in een 4-1 overwinning geëindigd. Na een 2-0 ruststand komt Aalsmeer goed terug, maar met enig fortuin worden toch de drie punten binnengehaald.

Met wind tegen is het Woudenbergse begin matig. Slordig in de opbouw, waardoor Aalsmeer gevaarlijk kan worden. Na 20 minuten leidt een goede aanval tot een kans voor Joost Hazeleger, die geen doel weet te treffen. Direct daarop doet Joost dat wel. Met enig fortuin scoort daarna Valentijn: 2-0.

Vlak voor rust kansen op meer goals, maar er wordt niet meer gescoord. Na de pauze komt Aalsmeer sterk uit de startblokken en het weet dan ook te profiteren van zwak verdedigen van de onzen. Ook daarna bijna geen fatsoenlijke Woudenbergse aanval meer, totdat Joey Kooy een corner er in 1 keer indraait!

Vervolgens leidt een diepe bal van de ingevallen Jesper Kranendonk tot een prima aanname van -de eveneens ingevallen- Kevin Bakker, die de keeper voorbij gaat en de 4-1 op het scorebord laat zetten. Dat gebeurt door Breus sr., ook al een prima invaller bij deze wedstrijd! Daarbij blijft het en dat betekent dat we komende week weer verder op zoek gaan naar de goede vorm van oefen- en bekerwedstrijden!

Bron: Woudenberg