• U bent ingelogd als:

Een gelijkspel was meer op zijn plaats geweest

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vanwege blessures en ziekmeldingen moest René van der Kooij enkele wijzigingen in de basis doorvoeren. Mede hierdoor en in ons achterhoofd het onverdiende verloren potje in Amsterdam wisten we dat het eens moeilijk zou kunnen worden. Dat bleek ook wel de eerste helft. SCH’44 startte rommelig en onwennig en creëerde weinig kansen. Ook Pancratius speelde geen hoogstaand voetbal daarentegen creëerde zij de kansen wel. In de 36eminuut was het helaas voor de Harmelenaren dan ook raak. Shaquille Djairin kreeg de mogelijkheid van twintig meter te schieten. Dit deed hij met zijn buitenkant rechts en krulde de bal met veel gevoel over Nick Mansveld.

Het viel op dat SCH’44 hun koppies niet lieten hangen en gingen overtuigend op zoek naar de gelijkmaker. Dit werd in de tweede helft voortgezet, sterker, de heren uit Badhoevedorp waren de laatste vijfenveertig minuten niet meer gevaarlijk. SCH’44 ging de volle strijd aan. Nadat in de 78e minuut Pancratius ook nog eens met tien man kwam te staan was er voor de Harmelaren helemaal geen houden meer aan.

Er was maar één maar, de uitblinkende doelman van Pancratius Stijn Morsch. Werkelijk elke bal, links, rechts, boven en onder wist hij op mirakuleuze wijze te parereren. Niet verdiend dit verloren potje maar het postieve was dat SCH’44 veerkracht toonde en alle mogelijke in het werk stelde om de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Volgende week zondag even wat anders dan voetbal waarna we op 5 maart richting Amersfoort zullen vertrekken waar Quick 1890 onze volgende tegenstander is. Fijne carnaval allemaal en doe vooral geen dingen die ik ook niet zou doen