• U bent ingelogd als:

Eemboys zet goede reeks voort bij OSO (1-2)

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Afhaken of aanhaken, afstand nemen, gaatje slaan met plek 5 is allemaal niet aan de orde geweest in de wedstrijdbespreking! Dat het na 90 minuten voetbal allemaal de goede kant is opgevallen is natuurlijk mooi meegenomen maar daar zag het in de beginfase zeker niet na uit! De eerste 25 minuten was het OSO die de betere ploeg was maar o.a. Damion, Jeffry en Roy gaven geen krimp! Echte grote kansen leverde het OSO niet op maar een goal voor OSO hing in deze fase eerder in de lucht dan voor Eemboys!

In de rust kwamen we met zijn allen tot de conclusie dat we er een schepje bovenop moesten gooien anders was de kans erg groot dat we zonder punten terug zouden keren richting Baarn. In de 55e minuut werd een schitterende aanval via Emre, Patrick door Michael snoeihard van buiten de 16 meter in de hoek geschoten! Lang konden we niet van de voorsprong genieten want in de 58e minuut lag de gelijkmaker in het netje! Een vrije trap van buiten de 16 meter kreeg een rare stuit door de vele bladeren in het doelgebied!

De NS zou zijn trein niet laten rijden met zoveel bladen. Het is dan ook verstandig om als keeper in deze tijd een bladblazer mee te nemen in je voetbaltas!

De kracht en kwaliteit van ons team is dat ze inĀ  wedstrijden waarin het allemaal niet lekker loopt toch niet verzaken qua inzet, beleving en strijd. Michael ging de 2e helft voorop in de strijd en was erg belangrijk voor het team terwijl Nick zich het snot uit zijn neus liep voorin!

In de 76e minuut was het hoogtepunt van de middag! Michael zag de keeper van OSO randje 16 meter staan en twijfelde geen moment en schoot de bal van zo’n 35 meter over de keeper heen! Bij FOX zou die deze week in de Top 3 komen te staan van de mooiste goals! Wat een wereldgoal! En wat een mokerslag voor OSO!

Hierna werd het nog ruim 18 minuten billen knijpen en moest Damion nog twee schitterende reddingen verrichten!

Opgelucht toen de scheidsrechter voor de laatste maal afblies en wij de overwinning over de streep hebben kunnen trekken! Soms zit het mee en soms zit het tegen! Vandaag zat het in ieder geval niet tegen! Maar uiteindelijk sta je aan het einde van het seizoen op de plek waar je hoort! Je heb nooit een heel seizoen geluk en ook nooit een heel seizoen pech!

En wij, gaan zeker niet zweven, of onze doelstellingen bijstellen maar vooral genieten van de plek waar we nu staan!

De eerste doelstellingen zijn al gehaald! Namelijk om meer punten te halen dan vorig seizoen is al gelukt (nu 19 pnt en vorig seizoen 15 pnt over hele seizoen), meer wedstrijden winnen (nu 6 en 4 over gehele seizoen).

De aanval van OSO hebben we met kunst en vliegwerk weten af te slaan, nu is het aan ons om dit door te zetten tegen Bunnik aankomende zaterdag (nummer 5 van de ranglijst)!

Respect voor wederom Raymon en Nathan die er al een wedstrijd op hadden zitten in de stromende regen bij het tweede en onze grens Wil die in Woudenberg een wedstrijd al had gefloten! Bedankt mannen!