• U bent ingelogd als:

Eemboys- Voorwaarts 1-1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Na 91 minuten stond er een 1-1 op het scorebord en dit gaf in mijn ogen een redelijk weerspiegeling van de wedstrijd! Eemboys wekte de indruk de eerste helft op halve kracht een wedstrijd naar zich toe te kunnen trekken en werd hierdoor de onderliggende partij in de eerste helft!

Voorwaarts was voetballend de betere ploeg. Gelukkig beschikt Eemboys over een goede laatste linie die niet al teveel kansen weggeeft aan de tegenstander. Toch zou een achterstand bij rust gezien het spelbeeld reeel zijn geweest!

In de eerste helft werd er geen kans gecreëerd door de Blauw Witte!

Na rust herstelde Eemboys zich en liet men zien dat wanneer je strijd levert en duels gaat winnen je ook beter in je spel komt! Voorwaarts was na rust het veld opgekomen met het idee dat de wedstrijd al gespeeld was maar kwam bedrogen uit! Eemboys kwam steeds vaker voor de goal van Voorwaarts en in de 65e minuut werd de bal op de stip gelegd. De strafschop werd helaas gestopt door de Voorwaarts keeper maar vier minuten later kon er toch gejuicht worden nadat Jeffry de bal wist binnen te werken. Kort hierna had de 2-0 moeten vallen maar de kans werd niet benut!

Met nog 10 minuten op de klok ging Voorwaarts alles of niet spelen en ging rond de 82e minuut de bal op de stip bij de blauw wit gestreepte! Damion wilde niet wijken en pakte alweer zijn 4e strafschop dit prille seizoen. De wedstrijd leek op een 1-0 te gaan eindigen maar in de 91e minuut werd alsnog de 1-1 binnen geschoven. In mijn ogen een uitslag waar ik goed mee kan leven!

Jeffry Verhagen werd verkozen tot Man of the Match! Het was geen verrassing dat deze prijs zou vallen bij de keeper of 1 van de  spelers uit de laatste linie want die staken er met kop en schouders bovenuit deze wedstrijd!

De scheidsrechters was de beste man van het veld in een zeer sportief duel waar slechts 1 kaart werd getoond aan een Voorwaarts speler!

Zaterdag mogen we het opnemen in Utrecht tegen Hercules om 15.00 uur, terwijl 500 meter verder de wedstrijd Voorwaarts tegen Hilversum word gespeeld! De wedstrijd Hilversum – Hercules eindigde in een 2-2 gelijkspel.