• U bent ingelogd als:

Eemboys met goed gevoel de kerstdagen in

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vandaag speelde we de beste eerste 45 minuten van dit seizoen tot nu toe! De voorbereiding zag er deze week als volgt uit! Spinnen, bodypump en bowlingen! Zeg het maar! Wat heb ik genoten de eerste 45 minuten van die gasten!

Emre en Nick waren niet af te stoppen, Patrick ging keer op keer over zijn directe tegenstander heen terwijl Michael op zijn andere stek veel beter uit de verf kwam.

18e min 0-1 Emre met een schitterende assist van Nick

22e min 0-2 Jeffry uit een prima vrije trap van Niels

30e min 0-3 Nick na afgemeten voorzet van Emre

Na rust konden we het goede spel helaas niet vast houden! In die fase scoorde Eemnes de 1-3! Dit was een wake-up call en o.l.v Jeff en Michael werden de puntjes weer op de i gezet en kon de kersverse Papa Michael een zware week bekronen met een schitterende goal!

Mooi om met dit resultaat de winterstop in te gaan! Speciale dank aan mijn maatje Charles Roest die bereid was om ons uit de brand te helpen i.v.m. de vakantie van Gabrielle. Charles had dit nooit gedaan als er een training of andere activiteit op het programma zou staan van zijn club maar ze hadden een vrije zaterdag! Deze topper heeft dit eerst netjes besproken met een bestuurslid van zijn club en de aanvoerder! Dus hierbij Charles, bedankt topper en de voetbalclub Hees voor het uitlenen van jullie verzorger!

Verder wens ik namens de selectie iedereen prettige feestdagen en een goede jaarwisseling! En blijf vooral gezond en relativeren!