• U bent ingelogd als:

Eemboys haakt aan na fraaie zege op VOP

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De conclusie was na 90 minuten “aanhaken”!

Wanneer je vandaag de uitslagen ziet en het minimale verschil op de ranglijst tussen de nummer 2 en nummer 8 kan je volgende week weer spreken van “aanhaken of afhaken”! Mooie competitie zo! Aan elkaar gewaagde teams en weerzien met oude bekende zoals vandaag aanvoerder en laatste man Bob van Zoeren! Bob heeft de 36 jaar al aangetikt maar is super fit en vanaf VOP kant ver weg de beste speler!

Wanneer je met 4-1 wint en de manier waarop dan kan je alleen maar trots zijn op die gasten! 300% inzet en bij vlagen goed voetbal met mooie aanvallen! Freek die de pijn verbeet om te kunnen starten met behulp van pijnstillers, Roy die er gewoon stond en Nick S die zijn taak goed wist in te vullen!

Eemboys ging met 0-0 rusten maar binnen 1 minuut na rust was het Emre die op maat werd weggezonden door Pat (wat een inzet weer en bal veroveringen) en beheerst de bal in het netje schoof! In de 65e minuut was het opnieuw Emre die alweer zijn 6e binnen knalde op aangeven van Niels.

Het werd toen éénrichtingsverkeer richting het doel van VOP en Nick S kreeg loon naar werken en schoot in de 75e minuut de 3-0 binnen! Eemboys nam iets gas terug waardoor VOP in de 89e minuut de 3-1 binnen schoot maar good old Stefan Kieft pakte zijn doelpuntje mee en bepaalde de eindstand op 4-1!

Raymon, Roy en Stefan bedankt dat jullie er stonden na eerst een wed in twee te hebben gespeeld! Wes bedankt voor het overnemen van het leiderschap!

Na afloop samen met 1 en 2 een biertje genomen op de 4 punten die waren binnen gehaald (Eemboys 2 speelde met 2-2 gelijk)!