• U bent ingelogd als:

Eemboys 2 zoekt trainer/coach

Geplaatst in Clubnieuws

Terwijl het seizoen rustig wordt afgerond, wordt er ook al bezig gegaan met het nieuwe seizoen. De selectie voor 2017/2018, bestaande uit het eerste- en tweede elftal, krijgt steeds meer kleur. Ondertussen staat de teller op 38 spelers, waaronder de meeste huidige selectiespelers en nieuwe spelers! Onder de nieuwe spelers vallen onder andere een aantal oud-Eemboys spelers, die dus gaan terugkeren bij de club. Op 19 mei 2017 komt deze selectie bij elkaar voor een teambijeenkomst.

Voor het tweede elftal is er nog een vacature: trainer/coach.

Eemboys zoekt voor het seizoen 2017-2018 een trainer voor het tweede elftal. Dit team maakt onderdeel uit van de selectie en wordt op de dinsdagavonden getraind door de hoofdtrainer (René Ribberink).

U gaat dit team trainen op de donderdag avonden en bent aanwezig op de zaterdagen als trainer/coach van dit team.

Op de donderdagen wordt de selectie van 1 en 2 vastgesteld door de hoofdtrainer in samenspraak met de assistenten en de trainer van het tweede.

Wij zoeken een enthousiaste trainer die boven de groep staat en competitief is maar zeker ook in is voor de recreatieve sfeer binnen deze groep.

U hoeft niet in het bezit te zijn van een trainersdiploma. Mocht u geĂ¯nteresseerd zijn kun u uw sollicitatie richten aan info@eemboys.nl tav Jacco Burgwal.