• U bent ingelogd als:

EDO(u) heeft geen kind aan VSC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen edo1

Na de goede wedstrijd vorige week in Lopik mochten┬áLeo en z’n mannen vandaag aantreden tegen het VSC van Wim van Arnhem. 2 weken eerder was deze wedstrijd afgelast, maar vandaag bij een voorzichtig lentezonnetje zou alsnog deze wedstrijd gespeeld worden.
Dat het mooi weer was had ook het publiek ontdekt, wat met grote getalen naar de Manitobadreef was gekomen, waarvoor uiteraard onze dank….

Voor Wim en zijn mannen was het de eerste echte testcase, want vorige week werd ook hun wedstrijd afgelast. Onder leiding van een strenge maar rechtvaardige scheidsrechter ging om 5 over half 3 de wedstrijd van start. Voortbordurend op het goede voetbal van de week ervoor was het na 10 minuten al 2-0 voor EDO.

Goed samenspel zorgde ervoor dat EDO de stand na een half uur op 4-0 had moeten zetten, maar de gelegenheidskeerper, VSC heeft zo’n beetje alle keepers in de ziekenboeg, wist 2 zekere doelpunten prima te keren. Een eigen doelpunt maakte dat VSC weer in de wedstrijd kon komen, en trainer Wim stuurde zijn team aan om er in ieder geval 2-2 van te maken om zodoende druk op EDO te zetten.

Na het drankje en het praatje van Don Leo was het EDO die weer op zoek ging naar het vijandelijke doel, met het uiteindelijke doel de te verdienen punten bij te schrijven.
Wederom door goed combinatievoetbal, overzicht en slimme acties konden doelpunten 3, 4 en 5 ook op het scorebord gezet worden. Een prima overwinning van Don Leo en zijn mannen.
Doordat Swen deze wedstrijd 3 keer het net wist te vinden mocht hij de door De Bruin Floordesign gesponsorde wedstrijdbal mee naar huis nemen.

Voor de wedstrijd werd het reclamebord van Macron, onze nieuwe kleding en materialenleverancier onthuld, in het bijzijn van Rene Koppers van Macron. Inmiddels spelen 6 van de 8 EDO teams in kleding van Macron, en verloopt de samenwerking en levering prima.

Volgende week spelen we wederom thuis, tegen ODIN waarvan de uitwedstrijd met 4-2 verloren ging. Don Leo zal er alles aan doen om zijn manschappen deze week klaar te stomen voor een hopelijk mooi wedstrijd met wederom een overwinning