• U bent ingelogd als:

EDO (U) en ODIn delen de punten.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De herfst is echt begonnen, regen en zon wisselden elkaar af deze middag, terwijl een straffe wind de toeschouwer liet wegduiken in de warme kraag. Kortom, voetbalweer in optima forma.

Onze gasten, begeleid door 1 enke staflid, traden aan met 11 man, de wisselspelers zouden rond 15:00 uur komen, die moesten nog even een halfje in een ander team spelen. Rond deze tijd van de competitie heeft vrijwel elke club het probleem van blessures, weekendjes weg, schorsingen of studiemogelijkheden in het buitenland.

Nadat Ryan, het supportertje van de week, de eerste van de middag maakte was het aan de scheidsrechter om de wedstrijd op gang te blazen. Nadat dit een feit was gingen de gasten volop de strijd aan, op zoek naar een vroege treffer. De spits die vorig seizoen de volledige achterhoede bezig hield was er deze middag niet bij, maar desondanks was het toch werken voor de laatste linie van EDO, waarin deze week Jurre zijn opwachting maakte voor de geschorste Remco.

Na ongeveer 20 minuten spelen zette Nick goed druk, ging door op de bal en zorgde daardoor voor een vrij doorgang naar de rechterzijden, behield het overzicht en vanuit een mooie voorzet knalde Bas de bal tegen de touwen.

Doordat het veld wat zwaarder werdt, de plagen vlogen in het rond, werd de wedstrijd ook wat harder, duels werden fors uitgevochten, maar zowel ODIN als EDO hielden stand en gingen rusten met een 1-0 voorsprong voor EDO.

Dat ODIN binnen 3 minuten na de rust voor de gelijkmaker zorgde was eigenlijk tekenend voor de wedstrijd, ODIN kwam scherper uit de kleedkamer, daat waar EDO nog even moest starten.

De rest van de de helft was een kopie van de eerste helft, met als enig verschil het aantal doelpunten, na 50 minuten stond het 2-2 en vond de leidsman van dienst het welletjes.

Aankomende week wacht VVJ uit, een wedstrijd waarin strijd altijd voorop staat.