• U bent ingelogd als:

Duno – Delta Sports 3 – 0

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Op het bosrijke sportpark in Doorwerth kon coach Kevin Reinhard door blessures geen beroep doen op maar liefst 8 spelers. Vooral achterin waren de zorgen groot waardoor Berend Bram Heinen met Bas Geurts noodgedwongen het hart van de verdediging vormde.

Delta Sports kwam in de 9e minuut op achterstand nadat een diepe bal teruggelegd kon worden op een inlopende speler van Duno D die van dichtbij de 1-0 binnen schoot. Niet veel later kon Delta Sports opnieuw een speler toevoegen aan de lange lijst van blessures nadat Casper Verboon het veld moest verlaten met een knieblessure. Stefan Dijs nam zijn plek in. Een kwartier leek ook keeper Matthijs Mocking hier aan toegevoegd te kunnen worden nadat hij bij een redding verkeerd terecht kwam. Matthijs beet echter op z’n tanden en zette de wedstrijd alsnog voort. Met een ruststand van 1-0 gingen zochten beiden teams de kleedkamer op.

Na rust voerde Duno D het baltempo verder op en moest Delta Sports steeds verder achteruit. In de 52e minuut kwam Delta Sports op een 2-0 achterstand na een mooie solo van de spits van Duno D. Halverwege de 2e helft kon keeper Matthijs Mocking alsnog niet meer verder. Zijn plaats werd ingenomen door Stan Wennekes. Delta Sports kon aanvallend weinig brengen tegen de koploper in de 1e klasse C. Delta Sports was duidelijk van plan daarom de schade zo beperkt mogelijk te houden met het oog op het doelsaldo dat dit jaar wel eens een hele cruciale rol zou kunnen gaan spelen. Een kwartier voor tijd kwam Delta Sports alsnog op een 3-0 achterstand wat ook de eindstand was.

Na afloop leerde een blik op andere uitslagen in deze klasse dat er gelukkig niet al te veel schade was opgelopen. De concurrenten onderin wisten hun wedstrijden ook niet winnend af te sluiten.
Volgende week zaterdag 21 april opnieuw een uitwedstrijd voor Delta Sports. Dit keer gaat het team op bezoek bij vv Montfoort. De nummer 4 op de ranglijst.