• U bent ingelogd als:

Driebergen krijgt te weinig tegen CJVV

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

In een druk bezochte wedstrijd tegen koploper CJVV heeft FC Driebergen uitstekend partij gegeven maar uiteindelijk toch met een nederlaag, dus met lege handen bleef. Het begin was al direct zeer spannend, over en weer wat kansjes en in de 3e minuut een leuke kans voor Pascal van Doorn die zijn inzet net over het CJVV doel zag gaan. Even later een hele grote kans voor CJVV die maar net op tijd weggewerkt kon worden. CJVV drukte door en kreeg in de 10e minuut een kans die verzilverd werd, in onze ogen houdbare bal werd niet gekeerd door de goed keepende Michel van Bruggen 0-1. Dit was een grote domper voor op dat moment een onsamenhangend FC Driebergen, dus dik verdiend voor een stevige maar sportieve tegenstander. Deze 1e helft duurde zeker 4 minuten langer door wat blessure gevallen, maar FC Driebergen kreeg nog ver in blessure tijd een vrije trap te nemen maar vanaf 25 meter schoot Robin Notenboom in handen van de keeper. Rust 0-1.

Net voor de 1e helft werd al Maarten Noordijk vervangen door Jelle Adema en na de pauze kwam ook Joeri Vonk niet meer voor in het veld zijn plaats werd ingenomen door Elmar van Doorn. Het werd een 2e helft waar FC Driebergen uitstekend uit de kleedkamers kwam met strakker op de bal te zitten en sneller met de aanval bezig te houden vaker en gevaarlijk voor de CJVV doelman kwam.

Maar ondanks de uitstekende inzet werd er toch weinig gecreëerd voor het doel van CJVV dat wel elke minuut naar de tijd keek omdat men helemaal niet zeker van overwinning was, de gevaarlijke aanvallen in deze helft, waar FC Driebergen zeker op de gelijkmaker zou kunnen rekenen.

De grootste kans kreeg de thuisclub in de 68e minuut, na een goed lopende aanval vooral door toedoen van Pascal van Doorn. Maar zijn inzet kwam of te laat, of werd gemist door Nessi Alshiekhy ,heel jammer want dat was de verdiende gelijkmaker geweest. Maar zolang het maar 0-1 bleef wilden de spelers van FC Driebergen er toch nog in geloven. In de 80e minuut kwam daar een einde aan toen uit een hoekschop die tot tweemaal toe richting doel werd gespeeld en CJVV 2e inzet werd in het doel gekopt waar de al gepasseerde doelman Michel van Bruggen niet meer bij kwam maar Kevin van Woudenberg wel maar kopte hem achterwaarts in eigen doel. 0-2. Dit werd ook de eindstand wat een teleurstellend resultaat was mede door de uitslagen op de andere velden.

Naaste concurrent DOSC, wie wordt er 12e of 11e won ruim met 4-0 van VOP en door ons verlies zijn onze Dolderse vrienden ,FC Driebergen gepasseerd. Het is nu zeker dat FC Driebergen de nacompetitie ingaat. Dat wordt nog spannend voor wie er 12e of 11e wordt,of je speelt thuis de 21e en uit de 28e voor behoud. Of als je 11e wordt ,dan is het de 28e thuis en 4 juni uit.

Zaterdag as 7 mei de thuiswedstrijd AANVANG 14.30 uur FC Driebergen Za1 –Maarssen Za1