• U bent ingelogd als:

Dongen pakt 3 punten tegen Magreb

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Dongen – Magreb’90 2-0 (0-0)

Dongen versloeg in de zevende competitieronde het Utrechtse Magreb. Met 11 punten staat Dongen na de zevende speelronde op de zesde plaats in de Derde Divisie. “Het is duidelijk wij er nu doorheen zitten na 3 wedstrijden in één week tijd. En zeker na woensdag”, zei trainer Ron Timmers waarop hij doelde op De Dijk uit (4-4), Go Ahead Eagles thuis (1-3) en deze 2-0 thuisoverwinning. “Deze wedstrijd hebben we gewonnen door ons goed collectief.”

 

In de eerste helft was de wedstrijd redelijk in evenwicht. Er waren kansen voor beide ploegen. Meest opvallend waren de buitenspelers van de bezoekers uit Utrecht. De snelle aanvallers konden bovendien ook nog heel goed met de bal uit de voeten op de vierkante meter. Echter was het mooiste moment voor Dongen. Een lob van grote afstand van Remon Koenen rolde net naast het doel.

De tweede helft begon met heel veel strijd. Dat deed de thuisploeg zonder Luuk Hultermans en Jorik Mijnhijmer. Laatstgenoemde had een tik op de kuit gekregen en kon niet verder na rust. Glenn Kools en Mart van Bree waren de vervangers. Dongen opende de score door een doelpunt van clubtopscoorder Remon Koenen. Na de 1-0 drongen de bezoekers fel aan.

De 1-0 voorsprong werd vastgehouden en in de allerlaatste minuut van de wedstrijd wist Glenn Kools de voorsprong te verdubbelen.

Doelpunten:
1-0 Remon Koenen
2-0 Glenn Kools