• U bent ingelogd als:

Domper voor EDO

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De return van de eerder verloren thuiswedstrijd tegen DVSU stond vandaag op het programma. En wel op de eerste echte mooie lentedag, al is dat officieel pas over 2 weken. Een heerlijk zonnetje, een niet eens zo heel slechte kunstmat, een klein maar sfeervol sportpark en een tegenstander die net als EDO er alles aan zou gaan doen om hun plek op de ranglijst te continueren.
Nadat de heer van Gelder de wedstrijdtrijd op gang had geblazen was het EDO, dat onder het toeziend oog van de vaste supporters, de aanval koos. Dn Leo had zijn manschappen duidelijk een boodschap meegegeven, 3 punten mee naar de Playa Manitoba.
Na 17 minuten spelen was het Jonathan die door hard werken de achterlijn kon halen, de bal voor gaf, waarna de bal snoeihard het doel ingekopt werdt. De ouderen onder ons zouden dit doelpunt kunnen vergelijken met het doelpunt van Ruud Gullit in de finale van de EK in 1988. Hard en onhoudbaar, klasse.
Daarna werdt keer op keer het doel van DVSU gezocht, maar een doelpunt zat er niet meer on. Of toch wel? Een goede actie van Tijmen maakte dat hij alleen voor de doelverdediger kwam, maar de geplaatste bal ging “buitenkant paal”. Op slag van rust was het aan de gastheren om de 1-1 op het bord te zetten, waardoor de thee toch net even wat anders smaakte.
Niets aan de hand, met deze stand was er nog van alles mogelijk, en ging het op dezelfde manier verder. Hard werken, maar helaas was het vijandelijke doel niet binnen voetbereik. Iets wat DVSU wel voor elkaar kreeg. De 2-1 was een feit.
Ook bij deze stand deed EDO er alles aan om alsnog het punt uit het vuur te slepen, maar in minuut 54 van de 2de helft was het wederom DVSU die tot scoren kwam, en de eindstand op 3-1 bepaalde. Ondanks het goede veldspel en de inzet van alle spelers lukte het vandaag niet om punten te pakken, DVSU was even een maatje te groot vandaag.
We bedanken de die-hard supporters, en Wietske, die vanwege het onbreken van onze vaste fysiotherapeuten, de boys heeft behandeld.
Volgende week komt het VIOD van Jack de Hoogt op bezoek. De uitwedstrijd was een puntendeling, maar aankomende zaterdag hopen we op een beter resultaat.