• U bent ingelogd als:

Doek is gevallen voor SEC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Vandaag weer met goede moed richting IJFC met bij ons in de gelederen Marco Valkenburg en B1 speler Thomas vd Vinne! IJFC staat niet voor niets op plek 2 en had ook deze wedstrijd het meeste balbezit echter dit resulteerden niet in kansen. De 1-0 kwam voort uit een hoekschop. Nadat de bal door een SEC verdediger werd weggewerkt nam 1 van de IJFC spelers van buiten de 16 meter op zijn pantoffel en verdween de bal achter Damion Breukers! In de rust kwamen de uitslagen door van onze twee concurrenten DEV 6-1 winst en DVSU 5-1 winst. Ik zou hier iets over kunnen gaan roepen maar daar krijgen we geen punten voor. Ook na rust bleef SEC knokken voor een goed resultaat en was IJFC er nog lang niet gerust om.

In de laatste 25 minuten werden de spelers die al een gele kaart hadden opgelopen in deze wedstrijd gewisseld en werd er overgeschakeld op het spelen met drie spitsen! In de 76ste minuut kregen we wederom een knullig doelpunt tegen en was het over en uit! Groot compliment voor de invallers Marco Valkenburg en B-junior Thomas vd Vinne, bedankt mannen! Maar ook voor onze vlagger Ed de Groot!

Na drie jaar tegen degradatie te hebben gespeeld blijf ik en heb ik heel veel bewondering voor mijn spelers. Verliezers hebben een excuus en winnaars hebben een plan. Wij wisten bij aanvang van het seizoen na weer kwaliteit te hebben ingeleverd dat het voor het 3e jaar wederom erg zwaar zou gaan worden in de 3e klasse! Ons plan was dan ook om te zorgen dat we alle wedstrijden zouden proberen te winnen, alles geven, veel inzet maar ook het plezier niet uit het oog zouden verliezen! Wanneer ik kijk na de inzet, strijd en de trainingsopkomst, dan is ons plan geslaagd!

We hebben de helft van de competitiewedstrijden verloren maar dat heeft de nummer 9 van de ranglijst ook. Wat ons opbreekt nu aan het einde van de rit zijn de 8 gelijke spelen! Tegen de nummer 1 verliezen we uit met 1-0, tegen de nummer 2 met 2-0, tegen de nummer 3 spelen we 0-0 en tegen de nummer 4 1-1. Hieruit blijkt ook dat de spelers alles hebben gegeven wat binnen hun mogelijkheden lag!

Dit seizoen was er ook geen sprake van selecteren maar iedere week koppen tellen en daar kom je in de 3e klasse niet mee weg! Bas Faasse en Zarko Ristic hebben dit seizoen geen minuut gespeeld, Bobbie Nieuwenhuizen, Peter Hilhorst en Wesley Ribberink zijn langdurig geblesseerd geweest terwijl Joey Bedem en Renzo Krol met 8 gele kaarten vaak een wedstrijd moesten overslaan. Hierdoor moest er constant geschoven worden binnen het elftal en kwamen spelers op andere plekken te staan. Martin Kesterloo, Ethan vd Klok en Stefan Jak hebben dan ook verschillende posities bekleed binnen het team maar deden dat zonder mokken en altijd met meer als 100% inzet! Ook dit jaar hebben we SEC weer positief naar buiten gebracht en van vele clubs de nodige complimenten mogen ontvangen zoals ook gisteren bij IJFC.

Zaterdag gaan we er alles aandoen om onze laatste thuiswedstrijd in de 3e klasse te proberen te winnen! Wij ZULLEN WEL onze sportieve plicht doen want voor onze tegenstander staat er een hoop op het spel, zij hebben namelijk 1 punt nodig om de periode binnen te slepen! Wij gaan daar in ieder geval niet aan mee werken!