• U bent ingelogd als:

Dick, onze oud preses is niet meer……

Geplaatst in Clubnieuws

De vlaggen bij VV Montfoort hangen halfstok

Ruim 30 jaar ben je verbonden geweest aan onze vereniging. v.v. Montfoort was jouw lust en leven. 8 Jaar lang heb je de functie van jeugdvoorzitter bekleed en daarna was je 11 jaar de preses van onze club. Onder jouw voorzitterschap heeft onze vereniging mooie geschiedenis geschreven, we hebben zelfs de Topklasse behaald. Hier genoot je zichtbaar van.
Wat je ook deed binnen de club, je deed het altijd met heel jouw oranje hart en ziel!

Voor al jouw vrijwilligerswerk, niet alleen binnen onze vereniging, heb je een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen en ben je benoemd als erelid. Je was hier zichtbaar trots op. Dit voelde voor jou als kroon op jouw vrijwilligerswerk binnen onze club.

 

Je was bij elke wedstrijd van ons 1e elftal, het balletje gehakt mocht daarbij niet ontbreken. Ook de derde helft was je altijd van de partij, samen met jouw vrienden, zittend aan de bekende ronde tafel gezellig met iedereen om je heen.

Tot op het laatst mochten we van jou genieten.

 

Als voorzitter kwam je op zaterdagochtend de bloemen brengen voor een thuiswedstrijd. Je keek dan enkele jeugdwedstrijden en maakte met iedereen een praatje.

Dick jij bent v.v. Montfoort!

 

Toen je ziek werd ging je de uitdaging aan. Je was vastberaden om er zo lang mogelijk tegen te vechten. Helaas bleek het einde sneller te komen dan jij en wij ons konden voorstellen. Je had nog zoveel mooie plannen samen met jouw Joke.

Helaas mag het niet meer zo zijn.

 

Dick, je hebt het fantastisch gedaan. Je bent een voorbeeld voor ons allen.

Wij zijn trots op je en gaan je vreselijk missen!

 

Wij wensen Joke, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te kunnen dragen.

 

Bestuur en leden v.v. Montfoort

Voel je de behoefte om hierop te reageren dan kan dat op onze Facebookpagina:

https://m.facebook.com/vvMontfoort/

Geef een reactie