• U bent ingelogd als:

DHSC wint met 7-4 van SV Loosdrecht

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Onder toeziend oog van de drie gebroeders Sneijder ( Wesley, Jeffrey en Rodney Sneijder ging de koploper DHSC 1 vandaag in de 2e klasse de strijd aan tegen SV LOOSDRECHT 1.  DHSC ging goed van start en stond na 16 min al op een 2-0 voorsprong na twee mooie treffers van Mohammed Bouabgha.
In de 22e ste minuut maakte DHSC het zich nog lastig door een eigen goal 2-1.

Na rust was het vertrouwen van de tegenstander om toch nog één punt mee te nemen uit Utrecht terug. …
Dit vertrouwen werd beloond met een 2-2 door Edwin Klok van SV Loosdrecht.

In de 68e ste minuut was het Ghandu time.
Gandu werkte op zijn verzoek nog even snel voor het invallen een Snicker naar binnen en beloofde dat dit zou bijdragen om te scoren. Dat hij zijn belofte waar maakte bleek een minuut later uit een prima goal van Christiaan 3-2.  Echter was dit van korte duur want twee minuten later zette Patrick Bonhof de stand op 3-3.   Even leek DHSC de eerste nederlaag te moeten slikken van dit seizoen omdat Edwin Klok van SV Loosdrecht de stand op 3-4 bracht.

DHSC stroopte de mouwen op want dit zou toch niet gebeuren in de domstad tegen de middenmoter. Deze vechtlust werd beloond want binnen 1 minuut na de goal van SV Loosdrecht bracht Wesley Suister de stand op 4-4.  De mannen van DHSC waren nog niet klaar met SV Loosdrecht en zette de tegenstander dan ook flink onder druk. Wesley van Zoolingen deed ook nog één duit in het zakje om DHSC weer op een voorsprong te zetten 5-4.
SV Loosdrecht had in de slotfase moete met het knokkende DHSC wat resulteerde in een 6-4 door de zeer goed spelende Mohammed Bouabgha (penalty ).
De afmaken van de dag was voor rekening van Jacco Kortenoever welke de eindstand bepaalde op een 7-4.

Door de winst blijft DHSC op ruim 7 punten voorsprong op de achtervolger FC Almere.

Volgende week zal DHSC 1 het opnemen tegen de nummer 3 TAVV.
Ook daar rekenen wij op uw komst.