• U bent ingelogd als:

DHSC – DTS

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Om 14.30 uur werd er afgetrapt o.l.v. scheidsrechter M.H..A.M klerks uit Waalwijk. Veel gebeurde er niet de eerste 20 minuten. DHSC en DTS waren gelijk waardig. De eerste kans was voor DTS na 23 min. Balverlies in de laatste lijn zette spits een op een met keeper maar Schreyer wist schot te keren. DHSC kreeg ook wat mogelijkheden de eerste helft maar bal viel steeds net niet goed. Met een 0-0 stand werd de rust bereikt.

DHSC begon ongewijzigd aan de 2e helft maar de eerste kans was wederom voor DTS.
In de 47ste min aanval over rechterkant van DTS bal werd teruggelegd op de zestien, ingeschoten maar bal ging voorlangs. Vanaf dit moment werd DHSC wat sterker . In de 62ste min aanval over linkerkant via Cakmak. Bal werd voorgeven, keeper DTS redde in eerste instantie maar bal kwam voor de voeten bij van Zoolingen. Met een mooie lob wist van Zoolingen de 1-0 te scoren vanaf een meter of 20. Na 67 min nam Cakmak een corner van links, legde de bal bij de 2e paal en keeper was bijna verrast maar wist redding te brengen via de lat. Niet veel later werd Leber vervangen door de Jong. Na hands in de 73ste min nam van Zoolingen plaats achter de bal en krulde de bal van een meter of 18 heerlijk in de goal wat de 2-0 bekende. Na 85 min werd Ould-Chikh vervangen door Suister. In de 86ste kwam Kortenoever voor Sneijder het veld in. Na 90 min floot de scheidsrechter af en DHSC won met 2-0.

Door dit resultaat houdt DHSC nog steeds zicht op de 3e periode. Zaterdag is de laatste competitiewedstrijd bij Duno in Doorwerth. Alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur. DHSC moet zelf winnen en is dan afhankelijk van WNC.

Opstelling: Schreyer,, Biyong , Best, Aamri, Najah, Leber ( de Jong ) Brunninkhuis, Sneijder ( Kortenoever ) van Zoolingen, Cakmak, Ould-Chikh ( Suister )