• U bent ingelogd als:

DHSC – Delta Sports 3 – 2

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen de grootste kanshebber (bij de start van de competitie) op de titel op het programma: DHSC uit Utrecht. Een mooi affiche waar onze jongens revanche konden nemen na de slechte wedstrijd tegen WNC vorige week.
De technische staf hield een duidelijke wedstrijdbespreking waarin de jongens exact wisten wat er verwacht werd.

Helaas kwamen wij al snel op een 1-0 achterstand vanuit een corner waar de rechterspits van DHSC vrij kon inkoppen. Het zal toch weer niet??? Direct daarop geel voor Tamer wat het begin zou worden van heel veel warrige beslissingen van de scheidsrechter.
Vanuit een onterechte penalty kwamen wij op een 2-0 achterstand en Melvin geel. 2 Minuten later krijgen wij een onterechte penalty mee waaruit wij 2-1 scoren via B.B. Daarna geel voor Kevin Bos. We zijn pas 28 minuten onderweg! Na top voorbereidend werk van B.B. scoort Harmen de 2-2 en de ploeg toont geweldig veel veerkracht. Zo zien we het graag. Helaas nog vlak voor rust een gele kaart voor Joey maar ondanks de 4 kaarten mogen wij tevreden zijn over laatste 25 minuten van de 1e helft. Bijna kopte Lennart nog de 2-3 binnen. Strijd aangaan en inzet tonen loont………

De 2e helft is nog maar net begonnen of de scheidsrechter gaat wederom in de fout: Harmen wordt vol onderuit gelopen, overtreding volgens iedereen, maar helaas niet voor de scheidsrechter. Doorspelen en daar gaan we de mist in, iedereen wacht op het fluitje wat niet komt en de spits van DHSC kan de 3-2 scoren. Helaas is het daarna niet meer gelukt om het spel over te nemen op een kans vlak voor tijd van Lennart na, hij kopt helaas net naast. Ook de wissels kunnen het verschil niet meer maken en zo eindigen we de wedstrijd met 0 punten. Maar in ieder geval hebben wij een strijdend en vol overgave spelend Delta gezien.

Ga zo door mannen en dan hebben wij zaterdag tegen De Merino\’s volop kansen om de 3 punten in Houten te houden. (RM)