• U bent ingelogd als:

DHSC 1 NEEMT 3 PUNTEN MEE UIT RENSWOUDE

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Zaterdag 13-02-2016 werd er om 12.00 uur verzameld op Sportpark Thorbecke want vandaag mochten wij op bezoek bij de nr 5 van dat moment n.l. Renswoude.
Nadat Rick Schipper zijn bekende wedstrijdbespreking had gehouden en de mannen de lunch van MenJ Horeca hadden genuttigd werd er gas gegeven richting Renswoude.

Ik was nog nooit op Sportpark De Hokhorst geweest en moet eerlijk zeggen dat dit een van de mooiste complexen is waar ik ooit geweest ben.
Omdat de wedstrijd die voor ons gespeeld werd uit liep begonnen beide teams om 14.40 uur, nadat er eerst 1 minuut stilte had plaats gevonden i.v.m overlijden erelid Mevr. Goossens-Slotboom van Renswoude.
Scheidsrechter vanmiddag was Mevr. S. Shukrula en zij floot vandaag weer een goede wedstrijd. Wat een respect verdient deze vrouw.

DHSC 1 begon zeer slecht aan de wedstrijd. Spelers gingen uit positie lopen en Renswoude kreeg in, let wel , de eerste 4 minuten van de wedstrijd 2 100% kansen maar Marco Schreyer stond beide keren op de goede plek.
Nadat Rick Schipper enkele malen van de bank was gekomen om de mannen het e.e.a. toe te fluisteren begon DHSC beter in de wedstrijd te komen. In de 23ste minuut legde kleine grootte man Mike Korssen de bal achter de verdediging en zette Nick Brunninkhuis voor de keeper . Niek Brunninkhuis scoorde beheerst de 0-1.
Na 28 minuten mocht Mike Korssen een vrije bal nemen vanaf de rechterkant van het veld. Deze bal werd strak en hoog in de zestien gelegd en Danny Lijffijt kopte de bal helaas over. Na 37 minuten mocht Danny Lijffijt een vrjje bal nemen.
De bal werd genomen , de keeper van Renswoude had een Grandelletje en de 0-2 verscheen op het scorebord.

Met deze stand werd de kleedkamer opgezocht en zette Rick Schipper nog even de puntjes op de i.
DHSC begon de 2e helft zonder wissels maar net zo als het begin van de 1e helft.
Renswoude speelde alle ballen lang en DHSC liep te ver terug.
De verdediging stond onder druk maar wilde vandaag niet capituleren.
Na 58 minuten liet Wesley Suister weer iedereen zijn hielen zien , ging op de keeper af, en via een lobje belandde de bal helaas op de binnenkant van de paal.
Over de 2e helft kan ik maar 1 ding concluderen :
Renswoude speelde alleen de lange bal , zonder echt gevaarlijk te worden omdat de mannen o.l.v. aanvoerder Ricky van Arnhem de eerste dan wel de tweede bal veroverde.
DHSC deed zichzelf in de 2e helft te kort door niet meer te scoren terwijl daar zeker de mogelijkheden voor waren.
Na 93 minuten vond scheidsrechter Mevr. S. Shukrula het genoeg en floot af.
DHSC was weer 3 punten rijker.

Zaterdag 20-02-2016 speelt DHSC 1 om 14.00 uur thuis tegen De Vecht.

Opstelling : Marco Schreyer, Nadir Alhauati, Martin Heil, Mike Korssen, Nick van Rheenen ,Anthony v.d. Laan ( Tjerk Geersing ), Jordi van Houten , Rick van Arnhem Niek Brunninkhuis, Wesley Suister ( Auke van Meijeren ) en Danny Lijjfijf ( Sam Sabee )