• U bent ingelogd als:

DEV Doorn wint ook tweede wedstrijd

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Ook in de tweede competitiewedstrijd moest DEV Doorn 1 meerdere keren terugkomen van een achterstand. Drie maal maar liefst kwam men achter, om in blessuretijd de overwinning uit het vuur te slepen.

De wedstrijd was nog geen 7 minuten oud of er stond al een 1-1 tussenstand op het bord.  Na 5 minuten beoordeelde de verdediging van DEV Doorn 1 een lange bal van Musketiers volledig verkeerd. Keeper Marcel Laros kon in eerste instantie keren, maar de rebound werd eenvoudig ingetikt door een meegelopen medespeler, 0-1. Een minuut later werd Paul Okkersen goed in de 16 vrijgespeeld en kon hij eenvoudig de 1-1 op het bord zetten. Helaas bleek DEV Doorn geen les geleerd te hebben van de eerste minuten. Duels ging men te slap of helemaal niet aan en aanvallend toonde men veel te weinig lef en durf. In de 25e minuut kwam Musketiers dan ook terecht op een 1-2 voorsprong.

Na de rust probeerde DEV Doorn het tempo op te voeren. Hetgeen deels lukte. De handelingssnelheid ging omhoog en de Musketiers werd teruggedrukt op eigen helft. In de 60e minuut wist Ross vd Wulp subtiel een vrije bal van Romek v Deursen tot doelpunt te promoveren,    2-2. Er op en erover zou je zeggen, maar helaas lukte dat niet. Sterker nog in de 75e minuut zag de matig leidende scheidsrechter in een buiteling een penalty in het voordeel van Musketiers, 2-3. DEV Doorn zette nogmaals aan en in de 83e minuut was het wederom Ross vd Wulp die de 3-3 op het bord zette. In de 91e minuut kreeg DEV Doorn loon naar werken, een prima combinatie tussen Bram v Schaffelaar, Simon Bohmer en Paul Okkersen werd door Paul onberispelijk binnen geschoten, 4-3.

Marcel Laros, Chris Stuy, Patrick Schrooten, Romek v Deursen, Pieter Hegger (Nick vd Wulp), Stefan Prij (Beau v Ede), Niek v Schaffelaar, Ross vd Wulp, Paul Okkersen, Simon Bohmer, Rahem Pabai (Bram v Schaffelaar)