• U bent ingelogd als:

DEV Doorn geen partij voor Benschop

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Benschop had afgelopen zaterdag een “makkie” tegen DEV. De mannen uit Doorn kwamen nauwelijks in het stuk voor en Benschop verzuimde alleen om meer doelpunten te maken.

In de 5e minuut kreeg DEV uit een vrije trap op de rand strafschop gebied zijn grootste kans van de wedstrijd. Romek van Deursen krulde de bal over de Benschop muur, maar met een katachtige reactie tikte Mitchell van Oort de bal over de lat. Benschop deed het beter. In de 8e minuut was het Jeroen Lamboo, die uit een corner de vrijstaande David Verweij vond. Met een snoeiharde uithaal liet hij keeper Nell kansloos. 1-0. Vier minuten later leek de 2-0 op het bord te komen, maar de prima voorzet van Patrick Maton werd hard ingekopt door Martijn de With, maar de kansloze Nell werd gered door de lat. DEV probeerde wel wat terug te doen, maar bij de 16 aangekomen stokte het voor de mannen uit Doorn. Doordat Benschop het wat rustiger aan deed duurde het tot de 38e minuut voordat Benschop op een 2-0 voorsprong kwam. Een diepe bal zorgde ervoor dat David Verweij iets eerder bij de bal was dan keeper Nell en met een lob over de keeper heen ging de bal richting doel, waar de toegesnelde Martijn de With het laatste tikje gaf.

 

Na de rust vergat Benschop het doelsaldo op te vijzelen. David Verweij bood Martijn een niet te missen kans, maar vrij voor een leeg doel schoot hij naast. Patrick Maton verscheen vrij voor Nell, maar in plaats van uit te halen legde hij de bal verkeerd af. Martijn de With kwam in kansrijke positie, maar zijn harde schot werd gepareerd door keeper Nell. Een derde doelpunt kon niet uitblijven. In de 74e minuut was het dan zover. Patrick Maton kwam weer op rechts goed door en bereikte de vrijstaande Martijn de With, die geen moeite had de 3-0 op het bord te zetten. Benschop bleef het doel van DEV bestoken, maar zonder succes. Slechts eenmaal moest Mitchell van Oort in de tweede helft optreden, maar de kopbal uit een corner van Romek van Deursen wist hij met zijn voet uit het doel te houden. Na het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende van de Broek uit Huizen bleek Benschop goede zaken te hebben gedaan in de derde periode. Koploper Odysseus verloor van Desto, waardoor Benschop de koppositie kon overnemen.

 

Wat gaat er komen.

 

Zaterdag a.s. gaat Benschop op bezoek bij de buren in Lopik. De wedstrijd daar begint om 14.30 uur en zal natuurlijk weer de moeite waard zijn om daar een bezoek te brengen.

 

De opstelling van Benschop: 

Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Coen vd Snoek, Jurgen Ruitenbeek, Bryan de Boer, Jeroen Lamboo, Stef Elings,(46e min Jimmy Vendrig), Martijn de With, (82e min Daan de Bruin), Kwame Ballo, Patrick Maton en David Verweij (73e min Mike Vergouw)