• U bent ingelogd als:

DESTO – FC DRIEBERGEN 1-1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

DESTO moest zaterdag 12 maart aantreden tegen FC Driebergen. Een ploeg welke momenteel op een nacompetitie plaats staat en op 10 punten achterstand op de oranjehemden.
De vorige ontmoeting eindigde in een 3-0 winst voor de heren uit Driebergen.

Kevin de Liefde en Patrick Hondeveld konden vandaag weer beschikken over spits Tom de Vries en ook Dobias Aldenkamp, Charif Boulaid en Mo el Hachmioui keerden weer terug bij de wedstrijd selectie. Laatstgenoemden begonnen echter op de bank.

DESTO begon goed op het eigen grasveld en speelde prima combinatie voetbal. Dit resulteerde in een aantal kleine mogelijkheden maar helaas leverde dit geen doelpunten op.
Het was FC Driebergen wat eigenlijk tegen de verhouding op voorsprong kwam. Vanaf een meter of 25 werd er strak in de winkelhaak geschoten. Een goal welke de speler van Driebergen waarschijnlijk maar eenmaal in zijn leven maakt. Maar een applaus was op zijn plaats. DESTO bleef gelukkig voetballen en kreeg kansen op de gelijkmaker, deze viel dan ook vlak voor de rust door Mo Mousaten op aangeven van Ward van der Stam. Ruststand 1-1.

In de rust werden de puntjes op de I gezet en de 2e helft speelde DESTO voor de volle winst. Maar de eerste beste kans was voor Driebergen en werd door Sander Smink van de lijn gehaald. Hierna was het vooral DESTO welke gevaarlijk werd. Dit leidde tot kansen voor Tom de Vries en Mo Mousaten en ook Dyaley zag zijn punter net naast gaan. De bete kans was voor Tom maar zijn inzet raakte de paal. Het mocht niet meer baten. De scheidsrechter blies voor het einde van de wedstrijd. Een beetje teleurstellend eindresultaat waar er gezien het veldspel misschien wel meer mogelijk was geweest vandaag.

Na afloop kwam de mededeling dat FC UTRECHT (toekomstig bekerwinnaar?) ons sportpark de Vrijheit komt bezoeken in de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2016-2017 met een wedstrijd DESTO 1 – FC UTRECHT 1. Deze wedstrijd gaat plaatsvinden op 28 juni a.s.
Nadere informatie hierover volgt uiteraard.

Volgende week wacht SVM uit Maartensdijk. Zij hebben evenveel punten als DESTO.