• U bent ingelogd als:

Deltasports onderuit tegen WNC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Delta Sports heeft zaterdag geen punten kunnen behalen tegen WNC uit Waardenburg. Onder zonnige maar ijskoude omstandigheden kon Delta Sports geen moment aanspraak maken op een overwinning. De wedstrijd begon met Bas Geurts in de basis. Bas was na vorig seizoen gestopt maar komt het team de tweede seizoenshelft ondersteunen in de strijd tegen degradatie.

In de 20e minuut een grote kans voor WNC: de aanvoerder van de mannen uit Waardenburg brak aan de linkerkant door en gaf een goede voorzet op de spits van WNC. Tot grote opluchting van heel Delta Sports schoot de spits de bal naast het doel. Na 26 minuten spelen was het dan toch raak nadat een aanvaller van WNC zich behendig vrijspeelde en de bal van buiten de zestien hard achter doelman Matthijs Mocking schoot: 0-1. Vijf minuten later had WNC de stand kunnen verdubbelen na opnieuw een goede aanval ditmaal over de rechterkant. De spits van WNC had het vizier echter niet op scherp staan.

Delta Sports mocht niet klagen dat met een ruststand van 0-1 de warme kleedkamer opgezocht kon worden. Vlak na rust kreeg Delta Sports opnieuw een tegenvaller te verwerken. Uit een corner kopte een speler van WNC de bal tegen de touwen: 0-2. Delta Sports probeerde met man en macht de aansluitingstreffer te forceren maar tot grote kansen leidde dit niet. De grootste kansen bleven voor WNC maar door een uitstekend keeperswerk van Matthijs Mocking bleef de schade beperkt tot 0-2.

Helaas geen punten voor Delta Sports maar eens zal het kwartje de goede kant op gaan vallen. Hopelijk is dat volgende week al het geval als het team speelt bij LRC in Leerdam.