• U bent ingelogd als:

Delta trekt aan t langste end.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

Zaterdag 10 september kwam voor de 2 de wedstrijd Meerkerk naar Houten.

Zij hadden vorige week met 2-1 gewonnen van Heukelum.

Afgelopen seizoen waren zij als 2 de geëindigd in de 2 de klasse F; voorwaar dus een knappe tegenstander.

Delta Sports had direct een domper, want Remco Helms had buikklachten en moest verstek laten gaan; zijn stek werd ingenomen door Domenique Leboux.

Delta Sports kon niet echt grip op t spel krijgen. Het verschil drukte Meerkerk in de 10 de min.uit.

Vanaf 25 m werd hard op de goal geschoten; keeper Matthijs Mocking lag al op de grond en kon met zijn schouder het schot keren en uit de rebound kon Wilmar van Bruggen scoren.

In de rust gaf trainer Kevin Reinhard aan, dat er slap werd gespeeld; het moet veranderen; we gaan wat omzetten om rond de 16 gevaarlijker te worden. In de 51 ste min.legde Dyon Siebelink de bal terug ; ik meen op Berend Bram Heinen, die de korte hoek opzocht, maar keeper Klaas Jan van Zessen kon redden.In de 61 ste min. opzet op links van Dominique Pellegrom; Lennart Dubbeldam en de afronding van Dyon Siebelink  1-1; binnen 2 min werd de stand omgezet in 2-1 door een 1-2 tje van Dyon en Stefan Dijs; Meerkerk wankelde even.

In de 73 ste min. nog een kans voor Delta Sports, maar de Meerkerk keeper dwong Dijssie naar buiten.

Aanvoerder Bas Geurts, die weer voor t eerst meedeed was uitgeblust; voor hem kwam Timon Dubbeldam, 18 jaar , broer van Lennart.

Ook Dijs gaf aan gewisseld te willen worden. Jamal Hodaiby( voorheen Stedeco) was koud in t veld of scheidsrechter Van Luitgaarden gaf hem rood.voor een akkefietje. Zo bleef t even 10 tegen 10, omdat Meerkerk zijn wissels had op gebruikt Meerkerk koos voor aanvallen, maar vond keeper Matthijs Mocking op hun pad. Delta Sports kon vlak voor tijd tot 3-1 uitlopen door Dyon Siebelink. Dyon, die over is gekomen van Geinoord, vindt eindelijk zijn draai.

Meerkerk had nog een schot op de paal, maar de punten bleven in Houten.

 

De man van de wedstrijd : architect Siebelink ( 25)

 

Delta Sports heeft nu 2 – 4  ( 4-2) en staan op de 2 de plek.

 

Volgende week uit naar Den Bosch bij vv BLC, aanvang 14.30 uur.

De velden liggen pal aan de A2 – Den Bosch Zuid.