• U bent ingelogd als:

Delta Sports – Woudenberg 7-2, een mooie start van ons avontuur in de 1e klasse

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Alle ingrediënten waren aanwezig om er een heerlijke wedstrijd van te maken maar dan moet het ook nog wel gebeuren natuurlijk.

De eerste helft hadden wij een licht veldoverwicht. In de 15e minuut dachten wij op voorsprong te komen. Casper Verboon schoot in, maar Joris van Rooijen gaf in buitenspelpositie het laatste zetje. Voordat Delta op voorsprong kwam vlak voor rust, moest Stan Wennekes twee keer ingrijpen bij gevaarlijke schoten van Woudenberg. Helaas kreeg Lennart een gele kaart voor iets te opzichtig protesteren. De 1-0 viel op een geweldig moment vlak voor rust. Harmen van Genderen kreeg het doelpunt voor negentig procent op zijn naam. Na een schitterende individuele actie viel de bal uiteindelijk via het been van de tegenstander alsnog binnen.

In de tweede helft ging het snel!! Na voorbereidend werk van Casper schoot Joris de 2-0 binnen in de 51e minuut. Een overigens schitterende goal van de middenvelder van Woudenberg betekende heel snel de 2-1.

In de 61e minuut viel de 3-1 door Lennart Dubbeldam. We dachten het voor elkaar te hebben maar Woudenberg kwam vanaf de stip op 3-2.

De ruimte die Woudenberg ons gaf na de aansluitingstreffer werd daarna geweldig gebruikt. Casper Verboon in de 67e minuut, Ahmad Hashemi in de 77e minuut en Berend-Bram Heinen in de 81e en 87e minuut zorgden voor de 7-2 eindstand. Vooral de laatste twee goals van Heinen waren geweldig. Een uitstekende start en een koppositie in de 1e klasse, wie had dat durven dromen………….Genieten van de overwinning en op naar de DTS/Ede. Als collectief blijven acteren mannen, dan komt het goed. (RM)