• U bent ingelogd als:

Delta Sports wint van vv Benschop!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag heeft Delta Sports gewonnen van vv Benschop. 

Op het hoofdveld met een harde wind won Delta Sports in blessuretijd met 1-2!
Door de vele blessures kon coach Kevin Reinhard geen beroep doen op een groot aantal basisspelers. 

Dit aantal was zo groot dat met gevoel voor humor werd geopperd om een spelersbus te regelen om de geblesseerde spelers als toeschouwers in Benschop te krijgen.

Hierdoor ontstonden er wel kansen voor Sven van Zoelen en Igor Hartkamp die hierdoor hun debuut konden maken als basisspeler in de hoofdmacht van Delta Sports.

Vanaf de aftrap is al vrij snel duidelijk dat van goed voetbal vanmiddag geen sprake zal zijn door de harde zijwaartse wind. 

In de 12e minuut komt Delta Sports via een mooie aanval op voorsprong. Via Rodney van Klooster komt de bal bij Pascal Rinck die geen moeite heeft de 0-1 op het scorebord te zetten!

Heel lang kan Delta Sports niet van de voorsprong genieten want tien minuten later staat het alweer gelijk.
Via een omhaal op het middenveld belandt de bal achter de defensie van Delta Sports en kan de vrijgelopen aanvaller van Benschop de 1-1 binnen schieten wat ook de ruststand is.

Na rust komt Joey van de Horst in de ploeg. Door veel blessureleed had hij dit seizoen nog niet veel minuten kunnen maken maar zijn strijd en passie om te winnen komen onder deze omstandigheden goed van pas.

Even schrikken is het wel als halverwege de tweede helft doelman Matthijs Mocking hard in aanraking komt met een aanvaller van vv Benschop. Beide spelers liggen lang op de grond en moeten geblesseerd het veld verlaten.
Gelukkig heeft Delta Sports met Jesse Patist een zeer waardige vervanger op de bank die gelijk ingezet kan worden.

Delta Sports probeerde uit alle macht de 1-2 te forceren maar tot grote kansen komt het niet. Door de harde wind komt het deze dag vooral neer op hard werken en hopen op de ene kans.

Met nog een minuut of twintig op de klok komt Lennart Dubbeldam in het veld. Door een rugblessure kon hij niet vanaf het begin starten maar zijn hulp is nu hard nodig om wat te forceren.
Met opzwepende gebaren maakte hij duidelijk aan de ploeg dat er geknokt moest worden voor elke centimeter en dat een overwinning nog altijd in het vat zit.

Delta Sports vecht voor wat het waard is en ook langs de kant groeit het vertrouwen in een overwinning. De wisselspelers en begeleiding gaan erbij staan. Het kan nog!

Tien minuten voor tijd breekt Lennart Dubbeldam aan de rechterkant door en levert zijn voorzet af bij Rodney van Klooster die hard over het Benschopse doel schiet. Er komen kansen!

Delta Sports voert de druk nog verder op en ondertussen is de blessuretijd aangebroken.
Joey van de Horst gaat nog een keer door aan de rechterkant, hij kijkt en levert een perfecte voorzet af op Pascal Rink die zijn tweede van de middag binnen schiet! 1-2!

Gelijk daarna blaast de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en is de overwinning voor Delta Sports een feit! 

Met een grote glimlach verlaten ze veld. Het harde werken is vandaag beloond!

Na afloop waren er complimenten aan de Sven van Zoelen en Igor Hartkamp die zich als eerste jaar senior zeer goed staande hielden in dit voetbalgevecht!

Volgende week speelt Delta Sport thuis tegen sv Lopik. Aanvang: 15:00 uur.

Geef een reactie