• U bent ingelogd als:

Delta Sports wint van SV Lopik

Geplaatst in Wedstrijdverslagen


Delta Sports heeft zaterdag in eigen huis met 3-0 gewonnen van SV Lopik.

Onder een strakblauwe lucht trapte Delta Sports in bijna dezelfde opstelling af als tegen Benschop. Ivan Hogervorst keerde terug in het hart van defensie ten koste van de geschorste Igor Hartkamp.

Delta Sports kwam na een klein halfuur op voorsprong door een benutte penalty van Berend Bram Heinen.Bijzonder was dat het zijn 25e officiƫle competitie doelpunt was en dus een ster opleverde bij Voetbal Nederland. Na de wedstrijd ontving Berend Bram een polo in verband met het behalen van zijn eerste (bronzen) ster.

Een minuut later is het opnieuw raak als via Casper Verboon de bal bij Sven van Zoelen komt. Zijn inzet stuit echter op de doelman van SV Lopik waarna Ivan Hogervorst in de rebound 2-0 binnen kan schieten.

Vlak voor rust komt Delta Sports op 3-0 als Nick Pellegrom via een prachtige lange trap Casper Verboon bereikt die op mooie wijze de derde treffer op het scorebord zet.

Het eerste kwartier na rust speelt Delta Sports goed voetbal maar een vierde treffer blijft uit.

In de 65e minuut komt er nog een grote kans van Lopik maar de inzet gaat via de binnenkant van de paal en het nodige effect naast het doel van Jesse Patist.

Vlak voor tijd kan het alsnog 4-0 worden maar het snoeiharde schot van Rodney van Klooster wordt gekeerd door de goed keepende doelman van SV Lopik.

Na het laatste fluitsignaal bleek dat de Veensche Boys verloren hadden in de wedstrijd tegen de Meern. Door dit verlies keert Delta Sports terug op de 2e plaats van de ranglijst!

As zaterdag gaat Delta Sports op bezoek bij TOV in Baarn. Aftrap 15:00 uur.

Geef een reactie