• U bent ingelogd als:

Delta Sports wint van CSW en staat in de finale voor promotie naar de 1e klasse!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De wedstrijd tegen CSW vond plaats tijdens het internationale U16 toernooi. Ondanks het koude en natte weer was het lekker druk. Ook CSW had de nodige supporters  meebracht.

De wedstrijd was meer spannend dan goed want beide teams wilden niet verliezen. Het spel golfde heen en weer met iets meer balbezit bij de thuisclub. Maar grote kansen bleven uit zodat met een brilstand de rust aanbrak.

Na de rust eerst 20 minuten opnieuw meer balbezit bij delta sports. Een schot op de doel van CSW kon de doelman niet onder controle krijgen en Casper Verboon wist de terug springende bal in het doel te schieten 1-0.

Ruim een kwartier voor tijd scoorde Delta Sports de 2-0 en leek de overwinning in de knip. Temeer omdat 10 minuten voor tijd een speler van CSW met rood het veld af moest. CSW ging alles of niets spelen en scoorde ondanks man minder de aansluit treffer 2-1.

CSW voerde de druk verder op en was met een bal op de paal nog dichtbij verlenging. Zover kwam het gelukkig niet en gezien het gehele spelbeeld heeft Delta Sports verdient gewonnen.

 

Zaterdag dus de finale tegen ZOB die eerste klasser FC Aalsmeer versloeg.

De finale zal op 15 juni om 14.30 uur op neutraal terrein bij SVO (Oudekerk a/d Amstel) gespeeld worden.