• U bent ingelogd als:

Delta Sports wint opnieuw!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Delta Sports heeft afgelopen zaterdag de lastige uitwedstrijd bij TOV met 1-0 gewonnen.

In het zonovergoten Baarn zagen de vele meegereisde Delta Sports supporters het team sterk aan de eerste helft beginnen.

Na 13 minuten spelen is het raak als Nick Pellegrom vanuit een vrije trap Roy Kelder bereikt. Via een goede aanname en overzicht stelt hij vervolgens de inlopende Sven van Zoelen in staat zijn eerste officiële competitie doelpunt te maken in de hoofdmacht van Delta Sports. 0-1

Tien minuten later opnieuw een grote kans als Casper Verboon aan de linkerkant op snelheid langs zijn tegenstander glipt en met een goede voorzet Roy Kelder bereikt. Helaas vind hij de keeper van TOV op zijn weg en blijft het 0-1.

Vijf minuten voor rust gaat Casper Verboon opnieuw op snelheid voorbij zijn tegenstander en heeft daardoor vrije doortocht richting de 0-2.
Tot groot ongeloof vind ook hij de uitstekend keepende doelman van TOV op zijn weg waardoor de marge nog altijd één doelpunt blijft.

Vlak voor de thee komt er nog een aardige kans voor Delta Sports maar de omhaal van Roy Kelder gaat rakelings langs de paal.

Na rust komt Delta Sports steeds meer onder druk te staan. Met lange ballen en veel fysieke arbeid aan de kant van TOV komt Delta Sports steeds minder aan het voetballen toe.

Vele cruciale duels worden in de centrale achterhoede gewonnen door de uitstekend voetballende Bart van Wieringen en Igor Hartkamp maar doordat de tweede bal steeds voor TOV is blijft de druk op het Delta Sports doel toenemen.

Vlak voor tijd kan TOV alsnog op gelijke hoogte komen maar tot grote opluchting kan Jesse Patist redding brengen waardoor het 0-1 blijft.

Na 94 minuten spelen is de derde overwinning op rij voor Delta Sports een feit.

Op weg naar de kleedkamer horen de spelers van de toegestroomde Delta Sports supporters dat FC De Bilt verloren heeft en het bij Veensche Boys op dat moment nog gelijk staat (en uiteindelijk nog verloren heeft).

Met luid gejuich wordt de kleedkamer opgezocht en de overwinning op TOV met opzwepende muziek gevierd!

Door de overwinning staat Delta Sports keurig op de tweede plaats en is verschil met de eerder uit het zicht geraakte FC De Bilt ineens nog maar zes punten.

Volgende week zaterdag staat er geen competitie wedstrijd op het programma.

Op zaterdag 9 maart speelt Delta Sports thuis tegen Odysseus’91. Aanvang 15:00 uur

 

Geert de Korte

Geef een reactie