• U bent ingelogd als:

Delta Sports wint ook van Odysseus ’91!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag heeft Delta Sports wederom een wedstrijd winnend afgesloten. Onder zware weersomstandigheden won Delta Sports in eigen huis met 4-2.

Al tijdens de warming up was al snel duidelijk dat van goed voetbal geen sprake kon zijn.
Er stond een harde westenwind over het hoofdveld wat goed voetbal vrijwel onmogelijk maakte.

Delta Sports begon wederom met Igor Hartkamp en Sven van Zoelen (beiden eerstejaars senior) in de basis.
Door hun sterkte optreden van de afgelopen wedstrijden zag de technische staf geen reden tot wijzigingen op deze plek in de basis formatie.

Met 7 minuten op de klok begon het naast de harde wind ook nog hard te regenen. Zo hard dat de scheidsrechter besloot de wedstrijd tijdelijk te staken. Ook op de andere velden zochten de teams met een sprint de warme kleedkamer op.

Na een oponthoud van ongeveer een kwartier kwamen de teams terug op het veld en zette Pascal Rinck de ploeg al vrij snel op voorsprong. Oog in oog met de keeper schoot hij beheerst de 1-0 op het scorebord.

Acht minuten later is het opnieuw raak als Casper Verboon aan de rechterkant doorbreekt en met een beheerst schot de keeper van Odysseus kansloos laat. 2-0.

Vlak voor rust komt Odysseus terug in de wedstrijd. Met een mooie solo schiet de spits van de Utrechtse formatie beheerst de 2-1 achter Delta Sports doelman Jesse Patist wat ook de ruststand is.

Na rust gaat Delta Sports nadrukkelijk op zoek naar een grotere voorsprong. Deze komt er ook als Casper Verboon in de 58e minuut vanaf de rand zestien meter met een hard afstandsschot zijn tweede van de middag tegen de touwen schiet. 3-1.

In de 78e minuut komt Odysseus opnieuw terug in de wedstrijd. De terecht gegeven penalty wordt in eerste instantie nog gekeerd door Delta Sports doelman Jesse Patist maar in de rebound is het alsnog raak en is de marge nog maar één doelpunt. 3-2

Met de harde tegenwind blijft het lastig voetballen. Toch weet Delta Sports de overwinning veilig te stellen. Via een mooie omhaal van Lennart Dubbeldam vliegt de bal hard in de bovenhoek en is de wedstrijd gespeeld. 4-2.

Bij het verlaten van het veld horen de spelers van Delta Sports dat FC de Bilt opnieuw punten heeft laten liggen (1-1) en de marge ineens nog maar vier punten is.
Waar een aantal weken geleden het verschil nog 12 punten was ligt de titelstrijd ineens weer helemaal open!

De overwinningen van de afgelopen weken en de inhaalrace op de ranglijst heeft het team een enorme boost gegeven.
De zware uitwedstrijden tegen de Veensche Boys en ASC Waterwijk van de aankomende weken ziet het team dan ook met veel vertrouwen tegemoet!

As zaterdag  16 maart gaat Delta Sports op bezoek bij de Veensche Boys in Nijkerkerveen. De aftrap is om 14:30 uur.

Geef een reactie