• U bent ingelogd als:

Delta Sports wint ook de laatste wedstrijd

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Delta Sports- GJS 7-3 

GJS blij met verlies? 

Zaterdag 13 mei de laatste competitie wedstrijd van Delta Sports tegen GJS uit Dalem, gemeente Gorichem. Vooraf was bekend, dat GJS gebaat was bij verlies tegen kampioen Delta, want dan zal GJS, die 2 de in de eindrangschikking staat de periodetitel doorgeschoven krijgen. Voor GJS was de insteek: nacompetitie halen voor promotie naar de 1 ste klasse en voor Delta Sports was het devies: afscheid nemen van spelers, die hun beste krachten aan Delta hadden gegeven.  

In de 5 de min. opende Lennart Dubbeldam de scoren: 1-0. Harmen van Genderen zette zijn tegenstander op t verkeerde been; zijn doelpoging ging net naast. In de 11 de min. omspeelde Bart Rouhof keeper de Haan van GJs, via Boom, GJS verdediger een eigen doelpunt 2-0. Daarna ging GJS uit een ander vaatje tappen. Onze keeper Nick Oostrom, die gaat stoppen dookk de bal uit de hoek. Remco Helms ging mee naar voren; zijn inzet belandde in de keepershandschoenen. Guido Burkstra zette een goed blok; Bart Rouhof kon op doel richten, maar zijn bal was te zacht en kon uit t doel worden geschoven. In de 2 de helft maakte Guido Burkstra zijn 1 ste goal van dit seizoen: een mooie lob over de keeper: 3-0 Binnen de 16 werd GJS spits Enrico Pululu gevloerd. De goed leidende scheidsrechter Kuijntjes legde de bal op de stip- de penal ging erin: 3-1  . Bart Rouhof, die ook gaat stoppen werd gewisseld met Timon van Genderen. Ook Guido Burkstra,( 32jr) die in een vriendenteam gaat spelen werd vervangen door Berend Bram Heinen.  Ook aanvoerder Bas Geurts, die na 20 jaar Delta gaat stoppen ivm drukke werkzaamheden, ging richting bank . Zijn plek werd overgenomen door Rick Houthuizen.

4-1 was gescoord door Harmen van Genderen. 2 GJS ers dachte te gaan scoren maar schoten keihard op de paal. Toen even hogeschool voetbal bij Delta Sports: Timon van Genderen en Domenique Pellegrom in 1-2 tjes ( 3 x ) sneden door de GJS verdediging en konden scorend afronden: 5-1. Kevin Gruiters van GJS tekende voor 5-2 . Delta Sports liet de teugels even vieren, maar Nick Oostrom dook de bal van de doellijn. Toch moest hij zwichten voor Kevin Gruiters: 5-3. Harmen van Genderen deed niet onder voor zijn broer en had een one man shows moment: met een slalom: 6-3 en Remco Helms gaf de assist op Lennart Dubbeldam 7-3.  

In de kantine werd het afscheid nemen voortgezet. Ook in de schijnwerper nog Lennard van den Brink, die verhuisd is en nu volgend seizoen naar  hoofdklasser vv de Meern( zo) vertrekt. Het gevoeligste afscheid was van het “Delta kind” Bas Geurts, die vanuit de  Fjes was opgegroeid tot aanvoerder van Delta 1 en promotie naar  de 1 ste klasse. 

Vervolgens werd overgegaan tot uitreiking van de prijzen: Harmen van Genderen – club topscoorder met 11; Delta team was tot 69 gekomen. Meest constante speler: Berend Bram Heinen; Meeste assist: Lennart Dubbeldam( 21 )