• U bent ingelogd als:

Delta Sports wint de 1e periode!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Delta Sports heeft in de uitwedstrijd tegen FC Almere een nipte 1-2 overwinning behaald.

Gemakkelijk ging het zeker niet. In het eerste kwartier had Delta Sports zomaar een aantal keer op achterstand kunnen komen. Door uitstekend keeperswerk van Matthijs Mocking bleef de 0-0 op het scorebord staan.

In de 22e minuut komt Delta Sports op voorsprong als Lennart Dubbeldam de bal vanuit de draai meegeeft aan Casper Verboon die Delta Sports op een 0-1 voorsprong zet.

Ruim tien minuten later is de stand alweer gelijk als de bal vanuit een voorzet wordt binnengekopt. Ruststand 1-1

Na rust probeert Delta Sports uit alle macht op voorsprong te komen maar tot echt grote kansen komt het niet.

Ondertussen komt ook het bericht door dat FC De Bilt, die een half uur eerder waren begonnen, hun wedstrijd winnend hebben afgesloten. De opdracht van Delta Sports is simpel: winnen!

Tien minuten voor tijd kiest coach Kevin Reinhard voor een alles of niets scenario. Verdediger Jordi Sloof wordt vervangen door aanvaller Pascal Rinck.

In de 83e minuut krijgt Delta Sports een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen. Een doelpoging van Delta Sports wordt tegen de handen geschoten van een speler van FC Almere: penalty!

Voor dit klusje heeft Delta Sports een specialist in huis genaamd Berend Bram Heinen. Met een snoeihard schot zet hij de 1-2 op het scorebord!

Met nog een paar minuten op de klok wisselt Delta Sports opnieuw. Moegestreden aanvaller Roy Kelder wordt vervangen door verdediger Thymen Doeleman.

FC Almere probeert daarna uit alle macht de gelijkmaker te forceren maar met kunst en vliegwerk en het nodige geluk blijft de 1-2 op het scorebord staan. De 1e periode is binnen voor Delta Sports!

Na afloop komt vrijwel iedereen tot dezelfde conclusie; vorig jaar werden dit soort wedstrijden vrijwel altijd verloren. Nu zat het eindelijk een keer mee!

Na afloop is het team gezellig met elkaar uiteten geweest en as zaterdag zal het nogmaals groots gevierd gaan worden in ons eigen clubhuis!

Uiteraard zijn alle supporters hierbij van harte uitgenodigd. Tot dan!

 

zaterdag 24 november thuis om 15.00 uur – tegen de Meern met voormalig speler Bart Schols van sv Houten.

Geef een reactie