• U bent ingelogd als:

Delta Sports S1 heeft op 21 april gelijkgespeeld tegen vv Montfoort: 1-1

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Bij Delta Sports keerde Joris van Rooijen, Bart van Wieringen en Joey Vd Horst terug in de basis na blessureleed. Doelman Matthijs Mocking die vorige week nog met een blessure uitviel was eveneens fit genoeg om te starten.


De vele Delta Sports supporters die waren afgereisd naar Montfoort zagen dat Delta Sports in de 34e minuut op achterstand kwam door een harde schuiver van vv Montfoort speler Eddy Vorm, 1-0. Vlak voor rust kwam Delta Sports op gelijke hoogte na een geweldige assist van Tamer Ugur; met een lange bal stuurde hij Lennart Dubbeldam op snelheid weg die op zijn beurt de bal met een lobje over de uitgelopen keeper speelde, 1-1.

Na rust starte Montfoort een offensief en moest de defensie van Delta Sports onder leiding van Bas Geurts en Joris van Rooijen zo nu en dan handelend optreden. Tot echt grote kansen van beiden teams kwam het in de 2e helft niet meer waardoor de 1-1 ruststand ook de eindstand was. Na afloop heerste vooral tevredenheid onder de spelers, staf en supporters van Delta Sports. 1-1 tegen Montfoort was een prima resultaat en zorgde voor veel optimisme voor de resterende wedstrijden.