• U bent ingelogd als:

Delta Sports geeft Overwinning uit handen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

De kans om GJS op 8 punten te zetten is niet gelukt. De 2-2 voelde als een nederlaag………….

Vlak voor rust kwam Delta door Lennart (prachtige pass van Joris) op 0-1.

Toen wij na rust op een 0-2 voorsprong kwamen door Joris waren wij echt in de veronderstelling dat deze wedstrijd tot 3 punten zou leiden. Maar helaas: door een verdedigende fout viel in de 76e minuut de 1-2 en in de 5e minuut van de extra tijd!! kregen wij een penalty tegen. Twijfel alom of het wel een terechte was, maar de scheidsrechter was helder: hij legde de bal op de stip en dat betekende 2-2.

Diep teleurgesteld werd de terugreis aanvaard en aankomende zaterdag komt Montfoort, de nummer 3, op bezoek. Mouwen opstropen en de strijd weer aangaan is het motto. Tot zaterdag!

(RM)

 

verslag GJS
GJS – Delta Sports  2-2 Het duurde tot ver in de extra tijd, maar toen viel toch echt nog de dik verdiende gelijkmaker voor GJS. In de eerste helft kreeg GJS de betere kansen, maar vlak voor rust werd het toch 0-1. Toen het kort na rust 0-2 werd leek de wedstrijd gespeeld. GJS gooide alles op de aanval en uiteindelijk werd het dan toch gelijk. In het begin van de wedstrijd nam Delta Sports het heft in handen, zonder tot echte kansen te komen behoudens een kopbal net naast het doel uit een corner. Na een kwartier ging het meer gelijk op en de beste kans was na 22 minuten voor GJS, toen Louis Damen keeper Mathijs Mocking de bal ontfutselde na een foutieve terugspeelbal en de bal vervolgens tegen de buitenkant van de paal schoot. GJS probeerde op voorsprong te komen, maar eerst tikte keeper Mocking een afstandsschot van Julien Dorrepaal tot corner, vervolgens leek keeper Mocking een overtreding te maken op Louis Damen, maar scheidsrechter Ron Collé stond er bovenop en liet doorspelen. Ook werd nog een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd. In de 42e minuut kwamen de gasten toch onverwacht op voorsprong via Lennart Dubbeldam. Vlak voor rust redde opnieuw keeper Mocking op een schuiver. Rust dus 0-1. Na rust kwam Delta Sports al snel op 0-2 ten Joris van Rooijen een vrije trap in de 53e minuut keurig binnen kopte. Het leek beslist, maar de thuisclub legde zich niet neer bij deze stand. Trainer Cees Lagendijk speelde alles op niets met in de aanval Louis Damen, Quincy Bartens en ook nog invaller Ruud Bos. Maar alle pogingen leken op een gegeven moment op niets uit te lopen. Een schot van Nordin el Hassani op de lat, een kopbal van Quincy Bartens die van de lijn werd gehaald. Niets leek te lukken, tot de 82e minuut toen Sjors Hendriks een aanval beheerst afrondde. GJS ging op jacht naar de gelijkmaker en in de 95e minuut kwam die ook, toen scheidsrechter Ron Collé een overduidelijke handsbal met een strafschop bestrafte en de bal op de stip legde. Quincy Bartens  benutte de strafschop onberispelijk. Er werd nog wel afgetrapt, maar na een minuut blies de uitstekend leidende scheidsrechter Ron Collé, prima bijgestaan door twee neutrale assistenten, t.w. D, van Veenendaal en P.J.H. Levens,  toch voor de laatste keer. Rest nog te vermelden dat in de loop van de tweede helft Ruud Bos, Joost Haggenburg en Rob van den Boom in het veld kwamen voor respectievelijk Jan Paul Nieuwersteeg, Nordin el Hassani en Sereno Latuhihin. Volgende week staat de belangrijke uitwedstrijd tegen GRC’14 op het programma. Deze vereniging staat drie punten boven GJS.