• U bent ingelogd als:

Delta Sports definitief terug in titelrace!

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Afgelopen zaterdag 6 april heeft Delta Sports opnieuw een wedstrijd winnend afgesloten. In eigen huis won het team met 3-1 van BFC uit Bussum. De zevende overwinning op rij! Delta Sports had nog wat recht te zetten met het team uit Bussum aangezien de uitwedstrijd met 2-1 verloren werd.

In de 34e minuut kreeg Delta Sports daar via een penalty een ideale mogelijk voor nadat Lennart Dubbeldam in het strafschopgebied onderuit gehaald werd. Berend Bram Heinen had geen moeite vanaf de stip de 1-0 binnen te schieten. Even later kon BFC op gelijke hoogte komen nadat de nummer 11 van het team uit Bussum vanaf de rand zestienmeter snoeihard uithaalde. Heel Delta Sports haalde opgelucht adem toen de bal op de paal uiteen spatte naast doelman Jesse Patist waardoor het 1-0 bleef. Op slag van rust maakte Delta Sports de tweede van de middag. Een goed genomen hoekschop van Berend Bram Heinen belandde op het hoofd van Lennart Dubbeldam die via de onderkant van de lat de 2-0 op het scorebord zette wat ook de ruststand was.

Na rust had Delta Sports diverse kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Maar het was BFC dat terug kwam in de wedstrijd. Via een doorgekopte inworp kon een speler van BFC vanuit de draai 2-1 binnen schieten. In de 72e minuut maakte Delta Sports aan alle onzekerheid een einde. Een voorzet van de goed spelende Nawid Hashemi raakte opnieuw op het hoofd van Lennart Dubbeldam die daarmee de 3-1 eindstand liet noteren.

Met een grote glimlach verlieten de spelers van Delta Sports het veld, niet alleen omdat ze gewonnen hadden maar ook omdat FC de Bilt opnieuw punten had laten liggen in de uitwedstrijd bij Veensche Boys (0-0). Daarmee is Delta Sports helemaal terug in de titelrace!

In een zeer gezellige “3e helft” ging het maar over één ding: De wedstijd van volgende week tegen FC de Bilt. Met een indrukwekkende inhaalrace van 12 punten kan Delta Sports aanstaande zaterdag bij een overwinning de koppositie overnemen van FC de Bilt. Het gaat nog heel spannend worden in de 2e klasse B!

De wedstrijd in De Bilt begint om 14.00 uur. Hopelijk dat veel supporters het team van Delta Sports komen aanmoedigen.