• U bent ingelogd als:

DELTA SPORTS blijft uit ongeslagen

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Zaterdag 18 februari ging Delta Sports met de bus naar GDC in Eethen( Genderen) , de A 27 af en bij Hank linksaf. GDC vorig seizoen voor 1 jaar eerste klasser en nu op plek 9 met 18 punten. Thuis was het 2-1 geworden. Hoe zal de koploper het er vandaag afbrengen?
Donderdagavond was Dyon Siebelink geblesseerd uitgevallen op de training; trainer Kevin Reinhard hoefde geen buikpijn te hebben, want hij had aanvoerder Bas Geurts achter de hand. Verder was de samenstelling gelijk als tegen Meerkerk. Stefan Dijs  speelde op Lennard van de Brink, die op Harmen van Genderen passte, zijn doelpoging ging via een GDC been in het zijnet. Lennart Dubbeldam zijn kopbal ging naast. De vrije trap van Stefan Dijs op ong 30 meter stompte de jonge GDC keeper ( 18) Nicky Janssen eruit.  Stefan Dijs legde de bal achter de GDC verdediging, maar de inglijdende Lennart Dubbeldam werd wegens buitenspel afgefloten. Delta Sports hield GDC flink onder druk, maar kwam spaarzaam richting Delta doel, waar zij in de 18 de min maar net naast schoten. Er was een heerlijke combinatie van Timon van Genderen en Lennart Dubbeldam waarna Stefan Dijs kon koppen. Het werd druk bij het GDC doel. Een corner , die Lennard van de Brink in kopte; weg gewerkt door de keeper. Bas Geurts speelde Lennart Dubbeldam aan; de keeper was verslagen, maar GDCnr 3 kon de bal weg peren van de doellijn. In zijn doelgebied liet keeper Matthijs Mocking de bal los; er stond een attente GDC er in de buurt, maar ik meen dat Remco Helms erger kon voorkomen. Stefan Dijs speelde zich vrij gaf door op Berend Bram Heinen, maar die schoot de superkans huizenhoog over. Zonde. 

In de rust was trainer Kevin Reinhard, die zijn contract verlengd heeft, niet tevreden.  JUllie Vervangen werd de nog grieperige Domenique Pellegrom door Rick Houthuizen. In de 55 min. kon Lennart Dubbeldam, die door 2 GDC ers op de huid werd gezeten een pegel op de GDC goal geven, maar keeper Janssen maakte de inzet onschadelijk, de corner werd door Rick Houthuizen naast gekopt. Timon en Harmen van Genderen kwamen over links vlakbij de goal, maar keeper Janssen kon het leer vastklemmen op de grond. Bas Geurts klaagde over rugpijn, waardoor Bart Rouhof voor 30 min. van de bank af mocht komen. Na de ingebrachte wissels moest Delta Sports zich even herpakken. Rick Houthuizen crosste op Lennard van de Brink, wiens kopbal belandde boven op het doelnet. Delta Sports zette nog eens aan, maar er was geen doorkomen aan; vallende spelers vielen met gevaar voor eigen leven in de schoten. Timon van Genderen probeerde een laag schot, dat rakelings naast ging. Aan de Delta kant een vrije trap, die via een Delta schouder corner werd. De corner kon keeper Matthijs plukken. De laatste 5 min. waren voor GDC met nog een vrije trap bij de outlijn, maar de brilstand bleef op het scorebord: 0-0. GDC was blij met een punt;  Delta Sports bleef de minst gepasseerde club en ook de enige ploeg, die uit nog niet verloren heeft, ook een vermelding waard. 

Wat had de concurrentie gedaan?……voor de 2 de periode: Nivo Sparta won van Tricht met 4-2, GJS wint van Altena met 3-1; CDW verliest met 1-6 van Brederodes 

Voor de eindstand Roda Boys wint van Heukelum met 3-1. 

Zaterdag 4 maart speelt Delta Sports om 15.00 uur thuis tegen BLC Den Bosch.

stand 2 de periode:  Nivo Sparta    8 – 19 ( met nog 5 min tegen CDW met 1-1))

GJS                8 – 18

Delta S           8 – 18

 

GJS en Delta beiden + 9 doelpunten.

GJS moet tegen Meerkerk uit, niet de gemakkelijkste.

Delta Sports heeft t dus niet in eigen hand.

 

Delta Sports dat nu op 37 uit 16 staat heeft 6 punten meer dan GJS, die op 31 staat, nr 3 is Roda Boys met 30.

Nog 10 finales….

 

Interessante oefenwedstrijd

In het weekend 25/ 26 febr is er ivm carnaval geen competitie.

Op donderdag 23 februari speelt Delta Sports om 20.15 uit in Nieuwegein tegen GEINOORD

komt u kijken?