• U bent ingelogd als:

Delta Sports blijft koploper maar laat kans op 3 punten liggen tegen Veensche Boys.

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Op een zonnig sportpark kwam Delta goed uit de startblokken en wist voortdurend de druk op de tegenstander en de bal te zetten. Dit resulteerde al snel
in enkele kansen. In de 5e minuut een goede passeerbeweging van Melvin Wesselo die in de 16 werd neergelegd. Scheidsrechter Roelof Luinge gaf terecht een strafschop. Vanaf de stip liet Berend Bram Heinen de keeper kansloos met een hard schot in de bovenhoek 1-0.
Rond de 15e minuut een eerste kans via een corner en een kopbal op het doel van Delta. Daarna waren er opnieuw kansen voor Delta Sports op de 2-0 via Casper, Berend Bram en Lennart maar helaas bleef de ruststand 1-0 waar een 2 of 3 nul niet had mis staan.

In de 2e helft ging Veensche Boys op jacht naar een doelpunt. Maar in de 50e minuut was er een mooie combinatie tussen Lennart en Melvin Wesselo die door laatstgenoemde keurig langs de keeper in het doel werd geschoten 2-0.
De wedstrijd leek hiermee op slot te zijn gegooid. Veensche Boys ging fairbank spelen waardoor er ook meer ruimte ontstond. Hierdoor waren er rond de 60e minuut kort achter elkaar kansen voor opnieuw Melvin, Lennart en Casper die geen doel troffen.

Vrijwel uit het niets viel rond de 69e minuut het tegendoelpunt. Een schot van buiten de 16 werd gekeerd door keeper Mathijs Mocking. Maar de bal belande uiteindelijk voor de voeten van een speler van Veensche Boys die dit buitenkansje benutte en de 2-1 maakte. Hierdoor rook Veensche Boys kansen en ontstond er onrust in het spel van Delta. Hiervan profiteerde Veensche Boys maximaal want 3 minuten later werd het zelfs 2-2 uit een kopbal.
Daarna golfde het spel op en neer en kreeg Veensche Boys zelfs nog kansen op de winnende goal hetgeen teveel van het goede geweest zou zijn. In blessuretijd schoot Delta nog op de kruising van het doel van de tegenstander. Kort daarna floot de goed leidende scheidsrechter Luinge af en werden de punten “eerlijk” verdeeld.

Volgende week opnieuw een thuiswedstrijd. Dit keer komt TOV op bezoek. Aanvang 15.00 uur.

Geef een reactie