• U bent ingelogd als:

Delta Sports ’95 niet goed genoeg, uitslag 1-4

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Het blijkt vandaag allemaal niet goed genoeg. Qua spel en inzet komt Delta te kort. Zeker tegen DHSC kan je je dat niet veroorloven. Dan word je afgetroefd en dat gebeurt dan ook vandaag.

De 1e helft doen Delta en DHSC voetballend niet voor elkaar onder. Het verschil zit hem in de beleving. Daarin heeft DHSC duidelijk het overwicht. Tot driemaal toe gaat de verdediging van Delta in de fout. Eenmaal een slippertje van Stan, die daar wel de nodige reddingen tegenover stelt en tweemaal het niet kordaat wegwerken van de bal zorgen voor een 0-3 stand bij rust.

De 2e helft start weer verkeerd voor Delta. Een snelle counter van DHSC en in de 47e minuut staat het 0-4. Menig toeschouwer vreest het ergste, maar DHSC gaat slordig met een aantal kansen om waardoor er niet verder gescoord wordt. In de 60e minuut een handsbal van DHSC in het strafschopgebied. Berend Bram schiet de penalty onberispelijk in en zo wordt het 1-4.

Met wissels aan beide zijden, waarbij Justin en Rody van Delta A1 hun debuut maken in de hoofdmacht en dit zeker niet slecht doen, krijgt Delta wel het betere van het spel. Dat dit te laat is, is duidelijk en het verandert niets meer aan de score. Een pijnlijke nederlaag voor Delta dat zijn goede positie op de ranglijst ziet verslechteren. In de strijd om de bovenste plaatsen verspeelt het kostbare punten. Omdat De Bilt ook verliest is de volgorde op de ranglijst nu weer gewijzigd. FC Aalsmeer, de volgende tegenstander van Delta komende zaterdag staat nu 1e. Wil Delta aansluiting houden dan moet er gewonnen worden. Simpel te begrijpen maar lastige opgave.

Opstelling: Stan Wennekes, Sander de Borst (Justin vd Brom), Thymen Doeleman, Bas Geurts (c) (Bart Rouhof), Dominique Pellegrom, Berend Bram Heinen, Niek Nieuwenhuijsen (Rody de Vreden), Guido Burkstra, Lennart Dubbeldam, Harmen v Genderen, Timon v Genderen. Wisselspelers: Jordy Rijnbergen, Tamer Uger).

Scoreverloop:
4x DHSC,
1-4 Berend Bram Heinen.

Zaterdag 9 april speelt Delta dus tegen de nummer 1:  FC Aalsmeer. Adres: Beethovenlaan 120, Aalsmeer. Toeschouwers zijn meer dan welkom. Wilt u mee met de bus, laat het even weten. Aanvang wedstrijd is 14.30 uur.

Vers van de pers:

Met het seizoen 2016/17 versterkt Delta Sports zich met Dyon Siebelink, die overkomt van Geinoord.

Dyon heeft voorheen voornamelijk voor SV Houten gespeeld,