• U bent ingelogd als:

Delta Sports ´95 superieur

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 

 
Zaterdag 17 september zakte Delta Sports de A2 54 km af, om in Den Bosch pal aan de A2 BLC te ontmoeten.
Den Bosch bekent van de St Jan kathedraal, Zoete lieve Gerritje en de Bossche bol. Ook de stad waar assistent Paul Koppers 2 jaar( 80-82) als prof gespeeld heeft. BLC staat voor Beatrix Luca Combinatie. Zij waren gepromoveerd uit de 3 de klasse en hadden 4 punten uit 2. Den Bosch was niet echt voor Delta Sports uitgelopen, want als er 70 toeschouwers waren, mocht je in je handen klappen. T was drukker op de Transferium voor de entree van BLC om winkelend naar het centrum van Den Bosch te gaan. Een kwestie van keuzes maken. In de 11 de min. een 1 ste kans voor BLC, maar hun spits schoot naast. In de 12 min. kwam rechtsback Lennard van den Brink op naar voren; hij zette voor en Stefan Dijs speelde op Timon van Genderen, die 0-1 maakte.

In de 18 de min. lepelde Lennart Dubbeldam de bal voor en Dyon Siebelink gleed de bal achter de 2 de paal. In de 32 ste min – een beauty- die liep via de schijven: Remco Helms, Dyon Siebelink en de inprikker Lennart Dubbeldam: 0-2. Timon van Genederen en Berend Bram Heinen schoten nog op de goal, maar de BLC keep kon de stand dragelijk houden. In de 39e minuut kwam BLC op rechts door, maar de inzet ging voorlangs. Vlak voor de thee schoot Stefan Dijs scheerlings langs. In de theepauze gaf trainer Kevin Reinhard aan tevreden te zijn; BLC weet niet goed raad met ons spelletje; hoe ons vast te zetten. We mogen deze voorsprong niet uit handen geven. Die 3 punten moeten mee in de tas!  Op aangeven van Berend Bram Heinen schoot Dyon Siebelink op de paal. Bart Rouhof wisselde met Stefan Dijs.In de 75 ste min. kon BLC sporadisch doorkomen, maar keeper Matthijs Mocking redde sterk uitkomend. Bart Rouhof werd direct in het spel betrokken en was amper door BLC af te stoppen. De geblesseerde Dyon Siebelink ging naar de kant voor Harmen van Genderen. Uit een corner van Domenique Pellegrom viel de bal pardoes voor Bart FRouhof, die op zijn linker pantoffel hard inschoot; de keeper graaide nog, maar hij moest de bal laten glippen:0-3.

Het gejuich was nog niet verstompt of er stond 1-3 ( door nr 9 BLC) op het denkbeeldige scorebord. BLC putte daar moed uit en zette aan, maar zij waren toch niet bij machten Delta Sports te bestrijden. De net herstelde Niek Nieuwenhuizen mocht zijn minuten maken voor Timon van Genderen. In de 85e min. maakte Delta de stand nog dragelijker. Lennart Dubbeldam passte op Bart Rouhof, die gaf op Harmen van Genderen, die slalomde door de defensie van BLC en pikte net als zijn broer Timon een goaltje mee:1-4. De goed leidende scheidsrechter Kuijntjes goed voor een 9, floot voor het eind.  

Vandaag was Delta Sports oppermachtig.
De verwachting was dat Nivo Sparta in de derby tegen Roda Boys punten zou pakken, maar Roda blijft ongeslagen met 9 punten koploper.

GDC ( Genderen Drongelen Combinatie), die op de 2 de plek samen met Delta Sports staat , komt zaterdag 24 september om 15.00 uur  naar de Kruisboog in Houten. Beiden hebben 7 punten uit 3

Delta Sports 2 trok bij Elinkwijk 2 aan t kortste end: verlies met 2-1;

Zaterdag 24 september speelt Delta 2 om 12.30 tegen DHSC 2