• U bent ingelogd als:

Delta Cup dit jaar op 3 en 4 juni

Geplaatst in Aankondiging/Voorbeschouwing

Dit jaar zal het tweedaagse internationaal de Delta Cup O16 toernooi, plaatsvinden op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni.

De Delta Cup is niet zo maar een toernooi. Want tijdens de Delta Cup gaan zeven verschillende O16 teams van gerenommeerde Betaald Voetbal Organisaties uit zes (!) verschillende landen een weekend lang de sportieve strijd aan met elkaar, samen met de JO17-1 van FC Delta Sports ’95.

Een onvergetelijke ervaring voor onze JO17-1 jongens, maar zeker ook voor onze vele (jeugdige) leden en inwoners van Houten. Zij zien straks voor het 3e jaar op rij de talenten van morgen op ons eigen Sportpark De Kruisboog in actie.

Om dit schouwspel nog aantrekkelijker te maken, zal ook dit jaar Soufiane Touzani een weergaloze freestyleshow verzorgen tijdens de opening van het toernooi  op zaterdag 3 juni om 15.00 uur.
Dit jaar neemt hij een verrassingselement mee, waardoor de show nóg spectaculairder wordt dan vorig jaar!

Deelnemersveld 2017
Naast onze eigen jongens van de JO17-1, doen de volgende 016 teams mee:

  • AZ Alkmaar
  • Sparta Rotterdam
  • KV Mechelen (België)
  • Malmö FF (Zweden)
  • Zenit St. Petersburg (Rusland)
  • Breidablik FC (IJsland)
  • Omiya Ardija (Japan)

Sponsormogelijkheden
Het Houtens maakt het mogelijk dat de deelnemende teams en vrijwilligers in alle rust kunnen dineren. Om dit toernooi neer te zetten, moet het financiële plaatje op orde zijn. Hier kunt u ons bij helpen! Burik & Burik, Koppers Sports, GOB Houten, Mysolution, Sagitari, DTC.nu, Jacada, Senz umbrellas, Kuijer Vochtwering en Fuif.nl dragen de Delta Cup dit jaar weer een warm hart toe!
U ook?  Voor sponsoring, meer informatie of vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met Jordy Rijnbergen (voorzitter Delta Cup), tel. 06 – 41 94 95 38 of mail naar
deltacup@deltasports.nl.

Via www.deltacup.nl of via Facebook is de laatste nieuws te volgen.

 

Zorg dat je het niet mist en zet 3 en 4 juni alvast in je agenda!