• U bent ingelogd als:

Delegatie SO Soest B2 brengt zwaar geblesseerde speler van KVVA bezoek

Geplaatst in Clubnieuws

Zaterdag 2 mei was de kampioenswedstrijd tussen KVVA B1 en SO Soest B2. Tijdens de wedstrijd kwam Benny, de zeer sterke spits van KVVA, hard in contact met Justin, de laatste man van SO Soest. De botsing was ongelukkig en per ongeluk, maar Benny kwam hard op de grond neer. Nadat hij van het veld begeleid was, beek al snel dat het geen lichte blessure was en er werd direct om een ambulance gevraagd. Na de wedstrijd probeerde Justin en ondergetekende nog even contact te krijgen met  Benny, maar helaas was dat niet mogelijk omdat hij onderzocht werd door medisch personeel.

Het incident was niet vergeten en na de viering van het kampioenschap kregen we het bericht via B1-speler Romano (oud-speler van KVVA) dat Benny een gebroken sleutelbeen had. Direct werd er contact gezocht met het bestuur van KVVA om bevestiging van dit bericht te krijgen.

Dezelfde dag nog had Justin een tenue geregeld van Real Madrid en in de avond reden wij richting het Soesterkwartier.

Aangekomen in Amersfoort werden we vriendelijk door de moeder van Benny ontvangen. Benny lag gelukkig glimlachend op de bank, al was hij die ochtend terug geweest naar het ziekenhuis om dat een deel was zijn breuk verder opgezwollen was en de pijn maar niet overging.

Na wat wederzijdse verhalen over de wedstrijd, werd het tenue door Justin namens de de B2 overhandigd aan Benny. De volledige B-2 wenst hem beterschap en we zien hem graag als onze sterke tegenstander terug op de velden.

Nogmaals Benny van harte beterschap van de B2 en graag tot ziens.

Rene Hoiting