• U bent ingelogd als:

Degradatiespook komt steeds dichterbij voor SEC

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

Met volle moed werd er afgereisd richting Culemborg om het gaan op te nemen tegen Focus! SEC begon goed aan de wedstrijd! Toch was daar in eens in de 15e min de 1-0! Slordig balverlies op het middenveld ging hieraan vooraf en vervolgens kon de bal vrij makkelijk worden ingekopt! Met het inbrengen van Bram Koot in de ploeg om de opkomende linksback terug te dwingen kwam SEC beter in zijn spel! In de 31e minuut gaf de hardwerkende Ethan v d Klok een bal op maat op Martin Kesterloo die helaas zijn inzet aan de verkeerde kant van de paal zag belanden.

Binnen 5 minuten na rust kreeg SEC weer een mokerslag te verwerken nadat er wel heel makkelijk een corner werd weggegeven die vervolgens van dichtbij werd ingeschoten! Toch bleef de ploeg knokken voor een goed resultaat maar vandaag zaten er teveel spelers niet in de wedstrijd! De wil was er wel maar de uitvoering was onvoldoende!

In de laatste 20 minuten kregen we nog genoeg kansen om de aansluitingstreffer te maken zoals in de 70e minuut toen Joey Bedem de bal terug legde op Ethan v d Klok! De bal werd snoeihard ingeschoten maar werd alsnog een prooi voor de Focus keeper!

Na afloop geen verwijten onderling maar gezamenlijk de nederlaag verwerkt! Extra zuur was dat de al zwaar gehavende ploeg er volgende week weer twee spelers op de absentielijst kan plaatsen. Mike van Zetten moet werken en Marc Schimmel liep tegen zijn 5e gele kaart aan en moeten de derby tegen DOSC missen!

Door de overwinning van DVSU komt het degradatiespook steeds dichterbij maar met nog 3 wedstrijden te gaan tegen de nummers 2, 3 en 4, zijn er 9 punten te behalen! Zolang we nog leven zullen we met alle middelen die we hebben ervoor blijven knokken! Met een overwinning op DOSC kan de wereld er zomaar weer anders uitzien!

Dirk bedankt voor het vlaggen en leiderschap! En zeker weer een groot compliment voor onze trouwe supporters!