• U bent ingelogd als:

Degelijk FC Breukelen pakt punt tegen de koploper

Geplaatst in Wedstrijdverslagen

 Degelijk FC Breukelen pakt punt tegen koploper

FC Breukelen heeft zaterdag met 1-1 gelijk gespeeld tegen Roda ’46 uit Leusden. Een sterk resultaat want Roda ’46 stond op een gedeelde eerste plek in de competitie.

Een degelijke eerste helft van FC Breukelen. In balbezit had Roda ’46 een meerderheid maar wist FC Breukelen niet te breken. De organisatie van Breukelen was in orde waardoor FC Breukelen er een goede wedstrijd van maakte.

FC Breukelen breekt na 25 minuten spelen de ban. Goede inspeelpass van Mark Rutgers op Tom Kalkhuis die de juiste keuze maakt en Mike Versloot diep stuurt. Versloot verschalk de doelman met een lob en zet Breukelen op een 1-0 voorsprong. Met een 1-0 voorsprong de rust in. Belangrijk is dat het team scherp blijft want Roda ’46 zal proberen nog meer gas naar voren te geven om gelijk te maken.

FC Breukelen houdt goed stand. Het creëert geen bijzondere kansen meer en Roda ’46 zet behoorlijk druk. Na 80 minuten wordt een stuiterbal verkeerd ingeschat door de Breukelen defensie en deze wordt in het doel gewerkt. 1-1. De goal waar Roda ’46 naar loerde.

Het worden nog een spannende laatste tien minuten waarin zowel FC Breukelen als Roda ’46 nog de wedstrijd kunnen winnen. Dit gebeurt niet, dus resulteert de wedstrijd tegen Roda ’46 in een 1-1 gelijkspel. ‘Een mooi gelijkspel tegen de koploper’ stelt een tevreden coach Frans Schuitemaker.

Deze wedstrijd was de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop voor FC Breukelen. Volgende week alleen nog op bezoek bij CSW in Wilnis, en dan is het winterstop. Die wedstrijd begint om 14:30.

Geef een reactie